hur man hittar säkringen för strålkastarna på en 2001 ford focus

hur man hittar säkringen för strålkastarna på en 2001 ford focus

Ford Focus infördes 2000 och ersatte Escort som Fords nybörjar ekonomi bil. I 2001 års Focus kom standard med en 2,0-liters fyrcylindrig motor, en fem växlad manuell växellåda och strålkastare halogen. De strålkastare krets i 2001 Fokus är skyddat med säkringar som lätt kan bytas ut. Säkringarna är avsedda att ta den värsta stöten av en krets överbelastning eller kortslutning genom att blåsa ut, vilket öppnar kretsen och skyddar din halogenlampor strålkastare. Att veta var dina strålkastare säkringar är placerade kan vara till stor hjälp i att få dig bilens strålkastare tillbaka upp och arbeta.
1.
Öppna huven.
2.
Leta reda på hög nuvarande fördelningen box (eller säkringen ), som är monterad på förarens innerskärm liner.
3.
Öppna gångjärnsförsedda plastlocket i rutan genom att klämma in på fliken på framsidan av locket. Lyft på locket och vrid den tillbaka, så att den vilar på innerskärm liner.
4.
Leta reda på halvljus strålkastare säkringar genom att kontrollera den andra raden av säkringar från vänster och räkna Tillbaka till den tredje (höger sida halvljus, numreras 17) och fjärde (vänster sida halvljus, numreras 16) säkringar.
5.
Leta reda på helljus strålkastare säkringar genom att kontrollera den första raden av säkringar från vänster och räkna tillbaka till den tredje (höger sida helljus, numrerade 27) och fjärde (vänster -side helljus, numrerade 26) säkringar.
6.
Leta varselljus ljus säkring (om bilen är utrustad med sådana ljus) genom att kontrollera den första raden av säkringar och räknar tillbaka den åttonde (numrerade 22) säkring. Stäng locket på den höga nuvarande fördelningen rutan och stäng huven.

Tips och varningar


 • varselljus (om din Focus är utrustad med dem) fungerar medan bilen är igång, i ett framåtblickande redskap, och utan de vanliga strålkastarna påslagna. Den varselljus använda din låga glödlampor balk strålkastare till nedsatt effekt och ta en separat säkring från strålkastarna.
 • Om du skulle behöva byta ut en av säkringarna i din hög ström elcentralen, såsom säkringar som skyddar din strålkastare kretsar, måste den negativa kabeln avlägsnas från batteriet. Se till att locket är stängt på elcentralen och lossa muttern på batterikabel med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet. Öppna elcentralen och service säkringar, om det behövs.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort kisel vax
  bromsdamm förebyggande
  hur man kommer åt huvudet lykta på en 2006 chevy banbrytande
  vad som orsakar hjulmuttrarna att hålla lossnar?
  hur man kan kontrollera spänningen bilbatteri med en DMM
  hur man bygger en AC svetsare med 2 12v batterier
  hur du ändrar Serpentine belt på en 2005 chevy Uplander
  hur man rengör vinyl toppar
  hur man målar en bil med en burk av rost-OLEUM
  hur man kontrollerar transmissionsolja i 1997 ford explorer