hur du tar bort streck på en impala

hur du tar bort streck på en impala

Chevrolet Impala använder en design som gör instrumentpanelen en enda som sträcker sig från förarsidan på passagerarsidan av bilen. Vid tillämpning av reparation eller utbyte av stereo, reparera kontrollerat klimat eller någon tjänst med anknytning till instrumentpanelen, måste du först ta bort singular streck pjäs. Även om du kanske vill söka hjälp av en professionell mekaniker för dessa reparationer, kanske du upptäcker att ta bort själva panelen är väl inom din förmåga, trots de många stegen.

Du behöver:
platt skruvmejsel
. Phillips-skruvmejsel.


1.
Bänd plastringen runt tändning från rattstången, med hjälp av en platt skruvmejsel.
2 .
Avlägsna plastskydden över panelerna instrumentbrädan säkring. Varje panel är på yttersta sidan av instrumentpanelen, nära dörröppningar. Ta bort paneler för hand eller med hjälp av platt skruvmejsel för att bända upp panelen öppen. Ta bort skruven ovanför säkringarna med en Phillips-skruvmejsel.
3.
Tryck på de två flikarna på panelen under rattstången instrumentbrädan för att frigöra likvidationsklausul panelen. Ta bort de två skruvarna som uppenbaras vid borttagning av likvidationsklausul panelen med stjärnskruvmejsel.
4.
Dra instrumentbrädan under rattstången borta från instrumentbrädan. Ta bort skruven längst ner på den övre panelen, strax till vänster om ratten, med hjälp av stjärnskruvmejsel.
5.
Bort de två skruvarna på den övre instrumentpanelen ovanför hastighetsmätare, med hjälp av stjärnskruvmejsel.
6.
Koppla bort frontpanel nära rätt säkringshållaren och dra bort den från instrumentpanelen. Arbeta med händerna längs övre och undre kanten av panelen och avlägsna den från instrumentbrädan, hela vägen till vänster säkringshållaren.
7.
Lossa de elektriska ledningarna som ansluter fara strömbrytare och antispinnsystem byta till instrumentbrädan. Ledningarna är anslutna med plast kontakter som du drar från den växlar för hand.

Tips och varningar


 • klipp som håller instrumentbrädan på instrumentbrädan kopplar ur med en liten mängd kraft.


 • Relaterade artiklar


  hur du ta bort en sten ding i färg
  hur du lägger transmissionsolja till en ford explorer
  hur kontrollerna av transmissionsolja på en 2006 hhr
  hur man byter strålkastare på en 1997 chevy blazer
  hur man rengör bilen motorn i en 2005 toyota corolla
  hur du tar bort däcket för en 2007 Cadillac STS
  hur ändrar bromsljusen i en 1995 Mazda MPV
  hur man byter bakgrund registreringsskylten på en 2001 F150
  hur man byter tändningslås på en 1998 Ford F-150
  hur man byter olja i en 2007 saab 93