bil läder reparation

bil läder reparation

Vare lite trasig eller helt enkelt sliten, ett fel i bilens säten kan vara obehagligt och irriterande. Det finns ett enkelt sätt att reparera läder själv, bidrar till att hålla ditt fordon snyggt och du sparar pengar i processen

bedöma skadorna

Var medveten om vad som kan och inte kan enkelt lagas. Slitage, spruckna läder och små veck kan enkelt repareras, men hål och stora tårar kommer att kräva lapp.

Vad du behöver

Läder reparationssatser finns på de flesta bil-butiker, hårdvara och hem-förbättring stormarknader. Dessa paket innehåller praktiskt taget allt du behöver för att åtgärda skadorna du bilens skinnklädsel.

Förberedelser

Förberedelser är nyckeln till kvalitet läder reparation. En läder yta bör först rengöras, slipas och torkas med tvättsprit för att avlägsna tvålrester.

Tålamod

Ha tålamod. Låt lädret torka helt mellan varje steg, och ta din tid att se till att du har rätt matchning för dina läder färg.

Stöd

Kontakta din återförsäljare för hjälp. Återförsäljare kommer ofta att kunna tillhandahålla prover läder färg och färgämnen för att matcha färgen på en läder-reparation lösning. Vissa återförsäljare kommer även göra mindre reparationer gratis om bilen omfattas av garantin.


Relaterade artiklar


hur man kopplar ford bränsleledningar
hur man programmerar en Switchblade nyckel på en Volkswagen Passat
hur man byter en stuga luftfilter i en VW Jetta
hur du tar bort strålkastaren på en 2001 accord
hur man byter lampan i en Buick LeSabre registreringsskylt
hur man ändrar den bakre torkarbladet på en 2006 Toyota RAV 4
hur du tar bort svart skokräm från klädsel
hur man byter glödstift i en Ford 7,3
skyltar din bil batteri är överladdning
hur man kontrollerar motorolja i en Cheva 350