vad betyder översätta sae till?

vad betyder översätta sae till?

SAE är en förkortning för Society of Automotive Engineers, en internationell organisation som tillhandahåller en teknisk community för ingenjörer inom mobilsystem branscher. SAE ger också produktstandarder och teknisk information från varje enskilt fält som är en del av deras organisation

Standards

Tekniska standarder för global rörlighet utveckling skapas och godkänts av SAE. Proffs från hela mobila områden som nyttofordon industrier, militär, flyg-och bilindustrin discipliner deltar i utvecklingen av denna dokumentation.

Origins

SAE grundades 1905, till följd av Automotive Engineers har en önskan att bilda en teknisk samhälle med syfte att utbyta industri-relaterad information.

Bränslen och smörjmedel

Automotive olja en produkt där många människor kan känna igen SAE namn. De bränslen och smörjmedel rådet är den auktoritära organ som ansvarar för att fastställa policy, tillhandahåller dokumentation och medla kontroversiell frågor som rör fordonsindustrin energi och smörjmedel.

Automotive Service Service standarder för fordon inom bilindustrin utvecklas av Service Development Tekniska styrkommittén. Denna kommitté skapar, underhåller och rekommenderar service metoder för underhåll och service av motorvägen fordon. Vidare publicerar riktlinjer för bogsering och lyftning fordon.

Lastvagnar och Bussar

lastbil, skåpbil, utility vehicle och buss standarder underhåll skapas av SAE: s lastbilar och buss rådet. Detta särskilda utskott har ansvar översyn och godkännande av metoder för reparation av fordon som väger mer än 10. 000 pounds. Underhåll för fordon komponenter och tillbehör är en del av deras standard rekommendationer.


Relaterade artiklar


hur man byter en 2001 Honda Civic VTEC luftfilter
hur man byter batteri i en 2000 corvette
hur till check transmissionsolja i en Camry
gör det själv hjulinställning
hur man byter remmen på en 1994 Isuzu Trooper
bromsdamm förebyggande
hur man använder ett bilbatteri som strömkälla
hur man programmerar en Switchblade nyckel på en Volkswagen Passat
vad gör höga olje miltal motor skiljer sig från vanlig motorolja?
hur man byter Durango 2003 bakljus