hur du ändrar fjärrkontrollen för en 1995 ford

hur du ändrar fjärrkontrollen för en 1995 ford

Din ྛ Fords datorn måste vara programmerade så att den kan känna igen din Keyless-post fjärrkontroller som har tillstånd att driva dörrlås. När du tillåta fjärrkontroller i en programperiod sitter, är datorns minne av den tidigare fjärrkontroller "tillstånd raderas. Så alla fjärrkontroller som du vill arbeta i framtiden måste vara programmerat alla på samma gång. Det finns många uppsättningar av programmering instruktioner där ute. Till exempel har Chevrolet inte mindre än 16 olika uppsättningar av instruktioner för de olika modeller och år modell. Lyckligtvis dominerar en samling anvisningar för 1995 Ford modeller. Endast ett fåtal modeller, t. ex. 1995 Crown Victoria, använda en annan uppsättning instruktioner

Du behöver:. . .
Isolera ledare med nakna ändar


1

Vrid tändningsnyckeln till "Run" eller "Acc". Vrid inte så långt som att vända på motorn.
2.
Öppna bilens bagageutrymme. Titta på den vänstra sidan av stammen för en "programmering kontakt," som du kan ha att sänka foder att se. Det är en liten bit med två ledare som leder in i den. Det kommer att ha två inmatningspunkterna eller stift.
3.
Sätt en tråd som är nakna på två ändar. Sätt in den i två inmatningspunkterna av programperioden kontakten. En hårnål eller gem kan också räcka, om de är tillräckligt bra ledare. När du gör anslutningen bilens dator växlar makten lås för att bekräfta.
4.
Tryck på en knapp på varje Keyless fjärrkontrollen som du vill, inklusive varje som redan arbetade . Efter varje lyckad planeringen, och låsen cykeln att bekräfta det.
5.
Vrid tändningsnyckeln till "Off". Låsen kommer cykeln igen för att bekräfta att du lämnat programmeringsläget. Ta bort kabeln från stammen.

Tips och varningar


 • ovanstående instruktioner fungerar för flera 1995 Ford-modeller, inklusive Probe, Oxen, Thunderbird, Mustang, Windstar , Bronco och Mercury Cougar. Om anvisningarna inte fungerar för dig, kanske du vill gå till programyourremote. com och försöka hitta din modell.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en glödlampan i en 2000 Toyota Sienna
  hur du tar bort motorn mössan i en 2005 toyota corolla
  hur man återställer krockkudde lampan på en 1996 Toyota Camry
  hur man sätter på en 1995 Mazda 626 växellåda montera
  hur tråd 2 12-volts batterier samtidigt
  hur man byter bränslefiltret på en 1992 Mercury Cougar
  hur man byter en baklykta på en 2006 Nissan Altima
  saker som tömma bilbatteriet
  hur man byter en oljetank filter
  hur man passar nya torkarblad