hawaii främre registreringsskylt regler

hawaii främre registreringsskylt regler

Vissa stater kräver frontplattor, medan andra endast kräver en bakre registreringsskylt. Hawaii faller i den första kategorin, och regeringen har skapat vissa regler för hur den främre plattan ska visas. Dessa särdrag kan hittas i avsnitt 249-7 (b) i Hawaii reviderade stadgarna.

They Say "Front tavla", säger man "Hur högt?

Sedan mer än 30 skall kräva att bilar visas registreringsskyltar i både fram och bak, skulle man kunna tro att biltillverkarna skulle sätta hål i den främre stötfångaren så att plattorna kan enkelt monteras. Tyvärr är detta inte fallet och många bilar kräver ägaren att ändra stötfångaren att anbringa en registreringsskylt. Bara vara försiktig med var du borrar de hål eftersom stadgan är mycket tydligt att påstå att en platta måste vara minst en fot från marken.

Få en bil Wash . . Eller åtminstone en svamp

Om du har en bastant bil avsedd för terrängförhållanden, är chansen att din bil tillbringar mycket tid caked i lera. Men om det muck täcker upp din registreringsskylt, kan du vara i riskzonen för mottagande ett citat. Enligt förordningen måste både fram och bak plattorna hållas någorlunda rena. Om siffrorna på dina tallrikar är inte synliga, ta en svamp och en hink och börja arbeta.

Förmånlig behandling för nya invånare

Enligt en artikel i juni Watanabe i "Star Bulletin", ett fordon med en bakre out-of-state registreringsskylt kan användas i Hawaii för ett år utan att det hänvisas till. Men efter ett år har gått, kan bilen dras över och föraren kan få den standard $ 50 citat för endast ha en tallrik.

INTRESSANTA Undantag

Det finns några undantag från regeln om fram-och bakstycke. För släpvagnar, semitrailers, och motorcyklar, kommer en platta på baksidan räcker. Men om det inte finns några hål i ryggen, gäller samma regel i form av plåt höjd är mer än en fot från marken.


Relaterade artiklar


hur man återställer datorn på en 97 chevy
hur man byter olja i en 2008 Mazda 3 halvkombi
hur man byter glödlampa registreringsskylten på en 2005 kobolt
hur du ändrar Serpentine belt på en 2005 chevy Uplander
posi-lås beskrivning
hur man byter en pump vindrutetorkare
hur man byter rätt strålkastarenheten på en 1999 buick regal
hur man återställer ljuset kontrollera motorn på 2002 Grand Marquis
rensar GMC koder fordon fel
hur man kan anpassa en bil tomgång