hur man ändrar bromsbelägg på en Acura Legend

hur man ändrar bromsbelägg på en Acura Legend

Du kan ersätta en Acura Legend's bromsbelägg använda några grundläggande verktyg och lite armbåge fett. Byta bromsbelägg själv kommer att spara pengar och tid. När du planerar ett projekt fordonsunderhåll, se till att du har alla lämpliga verktyg och delar till hands. Om du är osäker på vilken typ av bromsbelägg Legend kräver, konsultera en auto-reservdelslager. Du kan också uppgradera till längre livslängd, sportigare bromsbelägg som ger kortare stoppsträcka

Du behöver:. .
Underhåll jack
Rörtång.
Ratchet eller nyckel set.
C-klämma.
Byte bromsbelägg.


1.
Park Legend på en plan yta, och tillämpa nödbromsen. Vrid tändningen till "OFF".
2.
Placera en domkraft eller domkraften under hissen punkt för en av hjulet områden. Lossa muttrarna på däcket med rörtång, sedan höja bilen med domkraften tills däcket är från marken. Avlägsna hjulet att exponera bromssystemet.
3.
Lossa bromsok nedre bulten med en spärrfunktion eller skruvnyckel och ta bort det. Ta tag i botten av bromsok, och svinga den upp att exponera bromsbelägg. Om bromsok har fastnat, placera slitsade slutet av en skruvmejsel under bromsok, och dra det tillbaka. Knacka på bromsok lätt med en hammare också kan hjälpa.
4.
Skjut den gamla bromsbeläggen bort av bromsok fäste, och installera ersättning kuddar. Matcha kuddar med de gamla så de är isatt korrekt.
5.
Placera en C-klämman över caliperhuset så ena änden av klämman vilar mot bromsok kolven och andra Slutet är på baksidan av bromsoket. Dra åt Tvingfäste att trycka tillbaka kolven i bromsoket.
6.
Swing av bromsok ner över den nyinstallerade klotsarna och rotorn. Byt bromsok bulten tillbaka in i nedre hålet och dra åt den. Placera hjulet tillbaka över klackarna.
7.
Placera muttrarna på klackarna och dra åt dem för hand. Sänk Legend till marken, sedan avsluta dra åt klackarna med rörtång. Fortsätt till nästa hjulet och upprepa hela proceduren.


Relaterade artiklar


Hur ändrar du olja i din chevy uttrycka 3500?
hur du ändrar bränslefiltret på en 1998 Buick Regal
hur man anmäler bedrägeri bilförsäkring
hur du ändrar baklyktor på en 96 Tahoe
Hur ändrar jag termostaten i en 1993 Pontiac?
hur ändrar transmissionsolja i Tiburon
hur man kan blanda syntetiska och mineraloljor
hur man kan förhindra korrosion på radiatorer
hur man byter ett luftfilter på en 2002 Buick Regal
hur du tar bort oljetråg 4,3 chevy