hur man ändrar drum pads

hur man ändrar drum pads

Drum bromsbelägg är också känt att vissa som bromsbackar. Kontrollera bilens drum pads minst vartannat till tre år, och ersätta dem efter behov. Drum pad priserna börjar på runt $ 40 per block. Ändra drum pads på din bil är inte svårt om du har en rudimentär kunskap om bilverkstäder, om du är osäker på dina kunskaper, kontakta en fackman-en korrekt installerad bromssystem är avgörande för bilens hälsa och för din säkerhet .

Du behöver:.
Hammer
Nål-plattång.
Platt skruvmejsel.
Tire nyckel.
Drum pads.


1.
Placera ditt fordon säkert på en domkraft. Se till att den är korrekt stöds innan du börjar.
2.
Ta bort hjulen för de områden där du behöver ändra drum pads, med hjälp av ett däck nyckel för att ta bort skruvarna som håller hjulen på axeln.
3.
Leta reda på bromsarna och ta bort dammbehållarens fett från trumman genom att bända loss med en platt skruvmejsel och hammare.
4 .
Ta bort saxsprinten som håller fästmuttern, med hjälp av ett par nål plattång för att böja ändarna på stiftet tillbaka till anpassning så att den kan tas bort. Lossa och ta bort fästmuttern, med hjälp av en skiftnyckel.
5.
Bort några skruvar eller bultar som håller trumman till hubben. Försiktigt vicka trumman tills den börjar lossna. Det yttre lagret ska släppa först, följt av trumman själv.
6.
Placera den nya drum pad på plats och bifoga några skruvar som måste fästas till hubben. Sätt tillbaka fästmuttern, dra åt och placera sprinten tillbaka för att låsa allt på plats.
7.
Placera dammbehållarens fett igen och knacka försiktigt med en hammare tills den är säkert på plats.


Relaterade artiklar


hur man byter Serpentine belt på en Cheva banbrytande
hur du justerar strålkastarna på en 2005 Dodge Ram
hur man rengör IAC ventilen på en 1990 ford pickup
hur man kan kontrollera spänningen bilbatteri med en DMM
hur man ändrar drum pads
hur man byter glödlampan i en bil
hur man installerar en syresensor på en 1990 Dodge
oljefilter definition
hur du tar bort svart skokräm från klädsel
hur man fixar grumlig strålkastarna på en 1999 Dodge