strålkastare ersättning instruktioner för en 1995 Nissan Maxima

strålkastare ersättning instruktioner för en 1995 Nissan Maxima

1995 års Nissan Maxima använder en semi-slutna halogen strålkastare, och det är lätt att byta glödlampor från inifrån motorrummet. Lampan används i dessa lampor är en 9004 halogen, som kan hittas på någon Biltema. Inga verktyg behövs för att ändra dessa lökar och vem som helst kan slutföra jobbet med liten eller ingen erfarenhet fordonsindustrin. Kom ihåg att inte röra glaset på lamporna när du arbetar på strålkastarna eller du kommer att skada dem, vilket får dem att misslyckas
1.
Öppna huven på din Maxima och leta reda på strålkastare församling. Tillgång till glödlampor är från baksidan av strålkastare församling.
2.
Ta bort den elektriska kontakten från baksidan av glödlampan efter att ha tryckt låsfliken att det lossnar. Dra kontakten rakt ut och ställ den åt sidan.
3.
Leta låsringen på baksidan av strålkastare montering och vrid den moturs för att låsa upp den. Ta bort ringen från församlingen dra ut glödlampan ur strålkastare. Kassera den gamla lampan och sätt i en ny 9004 halogenlampa i strålkastare församling.
4.
Montera låsringen över glödlampan och vrid ringen medurs tills den låses på plats. Anslut kontakten kabelnätet på baksidan av den nya glödlampan, se till att det snäpper på låsfliken på strålkastare.
5.
Flytta till den motsatta sidan av bilen och upprepa processen, ändra den andra lampan. Detta kommer att hålla ljuset jämn och produktionen detsamma från båda strålkastarna.


Relaterade artiklar


hur bevisa att den bank du har Bilförsäkringar
hur du ändrar dimljus på en 2003 acura
diy transmissionsolja dränera & ändra
hur man byter en kamrem på en 1997 Dodge Intrepid 3.5l
hur man fixar ett kort i svansen ljusen på en Subaru Legacy 2003
hur man byter en ny skalbagge generator
hur man ansluter ett bilbatteri i en serie
hur man byter strålkastaren på en ml320 mercedes
hur du ändrar glödlampan på en 2002 Volkswagen Jetta
hur man byter en oljetank filter