produkter för att ta bort olja från betong

produkter för att ta bort olja från betong

Du behöver:
Hylsnyckel
. Luftfilter (Honda del nummer 368359 eller motsvarande).

Det är nästan oundvikligt om du har en bil, traktor eller gräsklippare som du kommer att sluta med en oljefläck på din konkreta uppfart eller garage golv. Även olja kan vara besvärligt att rengöra, det finns flera produkter som har skapats antingen särskilt för olja eller med möjligheten att ta bort olja från betong. Prova någon av dessa produkter att befria dig från fula fläcken.

Oil Gone Easy

Olja Gone Easy är en produkt speciellt avsedd för oljefläckar om de är på betong, asfalt, tegel, STENPLATTA, kullersten, asfaltläggare , mark, eller ens kölsvinet på din båt. Olja Gone Easy använder en process som kallas bioremediering som lockar kolväten äta bakterier från luften för att börja attackera oljan problemet vid källan. Produkten är helt biologiskt nedbrytbara och kräver ingen rengöring. Olja Gone Lätt påstår sig även kunna ta bort gamla oljefläckar från ett betonggolv.

Goo Gone

Om du är orolig att du ska köpa en olja ta bort produkten och sedan aldrig använda den igen, Goo Gone kan vara ditt bästa val. Goo Gone är en extremt mångsidig produkt som fungerar på problem som olja, fett, tjära, klistermärken, etiketter, tejp rester, läppstift, krita, och bildekaler och kan användas på betong, mattor, kläder, möbeltyger, och cement. Spraya Goo Gone på din oljefläck och sedan tvätta den.

EXIMO

Produkten heter eXIMO är ett av de enda kommersiella ämnen som gjorts speciellt för oljefläckar på betong. Produkten har använts av bensinstationer som ett alternativ till högtryckstvätt med positivt resultat. Mekanismen för eXIMO är att bryta ner kolväte av oljefläck till vatten och koldioxid. Du helt enkelt sopa eXIMO på betong och låt det verka. Efter några applikationer oljefläck ska vara borta. EXIMO hävdar också att vara säkra för miljön.

Simple Green

Simple Green är liknande i sin funktion att Goo gått så den kan användas på många olika fläckar från läppstift till olja, men det är giftfri och säkra för miljön. Dessutom, till skillnad från Goo Gone, kan det spädas att hantera mindre problem. Spraya renare på oljefläck, låt det sjunka in och tvätta den. Du kan också använda Simple Green som ett rengöringsmedel, tvätt före blöt, eller någon annan rengöringsmedel du använder oftast.

Kitty Litter och torr cement

Häll ett tjockt lager av kattsand (eller sågspån) på olja fläcken för att ta bort den övre delen av fläcken när det lämnas i två dagar. Efter att sopa upp det smutsiga kattsand, kan du hälla torr cement på fläcken för att suga upp resten av det. Sopa upp cement och du kanske upptäcker att lösningen har sugit upp hela fläcken.


Relaterade artiklar


produkter för att ta bort olja från betong
hur du tar bort parkeringsbromsen locket från en Kia Rio
hur du kontrollerar att Bilförsäkringar matchar värdet på en bil
Definitionen av drivrem
diy bromsbelägg
hur kontrollerna av vätska servostyrning på en 2001 VW Jetta TDI
hur ändrar broms glödlampor i en 2006 Audi A4
hur man hittar bilar med låga priser Bilförsäkringar
hur ändrar bakre glödlampa blinkers på en Ford Focus ZX3
hur man bifoga en främre registreringsskylt till en medborgerlig stötfångare