hur man byter en ny skalbagge generator

hur man byter en ny skalbagge generator

Generatorn i din Volkswagen Beetle laddar batteriet medan du kör, så att normal drift inte dränera den, du sparar frustrerande morgonen hoppa i bilen eftersom det inte startar. Tyvärr, om generatorn inte fungerar korrekt kommer inte laddas, vilket leder till en frustrerande och osäkra körupplevelse. Lyckligtvis växelströmsgeneratorer är relativt enkla att installera och underhålla, och du kan spara tid och pengar genom att göra jobb på hemmaplan istället för att ta din Beetle till en mekaniker.

Du behöver:
Grundläggande skiftnyckel som
. Ny generator.


1.
Hjälp av en liten sockel eller kombination nyckel, koppla bort negativa batterikabeln från batteriet terminalen. Detta håller batteriet laddas ur och från chockerande dig när du arbetar.
2.
Demontera bulten bältesjusteringsanordning från generatorn med en hylsnyckel. Detta kommer att lossa generatorn så att du kan ta bort generatorn bältet enkelt. När du tagit bort bältet, använd skiftnyckel för att ta bort de två återstående fästskruvarna från generatorn. Använd en liten kombination nyckel för att ta bort den elektriska anslutningen från baksidan av generatorn och dra generatorn ur motorrummet.
3.
Fäst den elektriska kontakten till den nya generatorn. Säkra viktigaste monteringsbultarna, men dra inte åt dem helt. Ställ in generatorn drivremmen på plats runt generatorn och installera bulten bältesjusteringsanordning. Dra åt justeringsbulten tills bandet är tight och sedan dra åt bultarna ordentligt.
4.
Använd en hylsa eller kombination nyckel för att fästa de lösa batteriet ledningen till den negativa batteripolen säkert. Starta din Beetle och gå på en kort provkörning att vara säker på allt fungerar.

Tips och varningar


 • beroende på år och modell av din Beetle, det skulle kunna använda en av en rad olika generatorer. Det enklaste sättet att säkerställa att du får det rätta är att ta den gamla generatorn till ett reservdelslager. Annars, kontrollera med de delar butikspersonalens vad generator du behöver för din specifika Beetle motor.


 • Relaterade artiklar


  vad är orsakerna till bromsen skrika?
  hur du ta bort en sten ding i färg
  Hur identifiera bil problem för en bil som inte startar
  hur tråd 2 12-volts batterier samtidigt
  hur man ändrar min vindrutetorkare på en 2003 Camry
  hur man ska förstå däckstorlek
  1998 blazer nyckellösa fjärrprogrammerar instruktioner
  hur man gör ett verk fettspruta
  hur man byter en kamrem på en 1997 Dodge Intrepid 3.5l
  hur man byter ett batteri nyckel i en 2006 Saab