hur man använder en buffert för automatisk färg

hur man använder en buffert för automatisk färg

Många bilägare vill ha sina fordon söker sitt allra bästa. En del av att hålla ett fordon söker nya är att bibehålla glans. Vaxning en bil med en buffert är ett bra sätt att få den glans du vill ha, samtidigt som man undviker överdriven manuellt arbete. De flesta villaägare kan hålla sina bilar "måla skiner med hjälp av en buffert och tillbehör som de kan köpa på lokal bildelar butiker eller hemma

Du behöver:. .
Roterande oscillerande buffert
Maskeringstejp.
Flytande bilvax.
Vax ansökan pad.
Vax tas bort pad.
Slang och vatten källa.
Torkning handdukar.


1.
Ta bilen till biltvätt och har bilen noggrant rengjorda. Buffertar fungerar bäst på ytor som är fria från fel och väg grime. Parkera fordonet på en skuggig plats som är tillräckligt arbetsytan så att du kan gå runt hela fordonet. Ställ in parkeringsbromsen.
2.
Köp eller hyr en slumpmässig omloppsbanor buffert. Dessa buffertar spinn vid lägre hastigheter än makt buffertar och minska risken för brännskador färg eller märken virvel.
3.
Ansök maskeringstejp för att alla sömmar på fordonet såsom skarven mellan huva och fendrar. Tillämpa maskeringstejp hindrar vax läcker in i sömmarna och orsakar långa rensas efter polering.
4.
Squirt en liten mängd flytande vax på fordonet. Arbete med små områden åt gången, till exempel en fjärdedel av huven. Bil vax är utformad för att användas i små mängder, så alltid komma ihåg att mindre vax är bättre än mer vax.
5.
Placera dynan vax applikator på slumpmässiga omloppsbanor buffert pad. Långsamt sprider vaxet i önskad arbetsområdet för att undvika stänk det runt som en ÄGGVISP vid start av slumpmässiga omloppsbanor bufferten. Starta bufferten efter vaxet sprids. Låt buffert för att sprida vax i arbetsområdet. Upprepa denna process på hela fordonet tills den är helt vaxad. Låt vaxet torka i ett töcken.
6.
Placera dynan vax avlägsnas på slumpmässiga omloppsbanor buffert pad. Ta bort vaxet med längden slag, vilket gör att det slumpmässiga omloppsbanor buffert för att göra jobbet. Tryck inte på slumpmässiga omloppsbanor buffert i färgen, och fungerar inte med cirkelrörelser. Helt ta bort allt vax från bilen.
7.
Ta bort maskeringstejpen. Skölj och torka fordonet att undanröja eventuella återstående vax.

Tips och varningar


 • trycka hårt på slumpmässiga omloppsbanor buffert eller arbetar på flera cirkulära rörelser kan orsaka måla brännande eller måla virvlande.


 • Relaterade artiklar


  hur du ta bort en sten ding i färg
  hur du tar bort motorvägen färg från en bil finish
  hur man programmerar en Nissan snabbknappen
  hur man ändrar generatorn på en Oldsmobile Cutlass högsta
  vad är orsakerna till bromsen skrika?
  hur ändrar bakre glödlampa blinkers på en Ford Focus ZX3
  hur du tar bort kåpan över motorn på en 2008 kobolt
  hur man byter olja i en 1997 Toyota 4runner
  hur man byter en oljetank filter
  hur man byter olja i en 2006 Pontiac G6