Ford F150 avlägsnande kick panel

Ford F150 avlägsnande kick panel

Kick-panelen-som också kallas knä stärka-på Ford F-150 lastbilar gör upp den nedre delen av instrumentpanelen och är avsedd att skydda instrumentpanelens inre komponenter. Det finns elektriska kopplingsanordningar, säkringar och andra delar bakom kick panelen, och du måste ta bort den här panelen för att serva delar av rattstången och andra komponenter på instrumentbrädan. Den exakta metoden för borttagning kommer att variera beroende på år av trucken

Center kåpa

På ett antal modeller, måste du ta bort den centrala kåpa innan du kan ta bort kick panelen. Centret kåpa är placerad mellan rattstången och passagerarsidan krockkudde, det är också oftast ovanför stereon och värmare /AC kontroller. Centret panel hålls på plats med clips både på övre och nedre kanter. Bänd upp den nedre halvan av centrum kåpa från sina videoklipp med en liten vanlig skruvmejsel, snäppa loss sedan klippen på den övre kanten för att ta bort panelen helt.

Koppla bort kick panel

Om säkringen luckan är ansluten till kick panel, koppla loss det från panelen. Koppla bort handtagen av nödbroms och huvan släppa, deras monteringsskruvar kommer troligen att kräva en speciell typ av hex skruvmejsel. När handtagen tas bort, koppla bort alla skruvar på den nedre kanten av kick-panelen.

Bänd värmaren golvet kanalen med hjälp av en trim käpp eller andra platt-bladiga verktyg. Koppla resterande skruvarna längs övre kanten av kick panelen, lyft sedan panelen från instrumentbrädan.


Relaterade artiklar


hur du ändrar bromsbelägg på en BMW 323
hur informationsarbetet Bilförsäkringar till långivaren
hur man anmäler bedrägeri bilförsäkring
hur man ändrar min vindrutetorkare på en 2003 Camry
hur du ändrar glödlampan på en 2002 Volkswagen Jetta
Cummins specifikationer
hemlagad anslutning batteripolen
vad är en överväxel överföring?
hur du tar bort parkeringsbromsen locket från en Kia Rio
hur man fixar grumlig strålkastarna på en 1999 Dodge