hur kontrollerna av vätska servostyrning på en 2001 VW Jetta TDI

hur kontrollerna av vätska servostyrning på en 2001 VW Jetta TDI

Den Styrservoolja i din Volkswagen Jetta TDI gör det lättare för dig att vrida ratten. Denna funktion gör bilen lättare att kontrollera, och därför säkrare på vägen. Men om din styrservopump körs på lite vätska, eller ingen vätska alls, denna del av bilen kommer inte att fungera, vilket leder till en svår, frustrerande och osäkra körupplevelse. Spara tid och pengar och hålla din Jetta igång och styrning bra genom att upprätthålla din flytande servostyrning hemma

Du behöver:
Styrservoolja.


1.
Parkera din Jetta TDI på en plan yta. Om bilen parkeras på en sluttning kommer du inte att få en korrekt läsning från styrservoolja mössa, vilket resulterar i en felaktig mängd vätska läggs till eller avlägsnas.
2.
Öppna huven på Jetta TDI och leta reda på servopumpen på baksidan till höger i motorrummet. Pumpen skall vara tydligt märkta "styrservoolja".
3.
Ta bort Power Cap hydraulpump. På undersidan av locket bör du se två mätpunkter guider. En är märkt "Hot" och man säger "Cold". Om din motor har varit igång i mer än femton minuter omedelbart före kontrollen vätskan servostyrning, bör du kontrollera nivån enligt "Hot" guide. Annars kontrollera nivån mot den "kalla" guide.
4.
Bestäm, enligt undersidan av locket och nivån meter på sidan av servopump, om vätska behöver läggas till. Om vätskenivån lyder "Full", så ingen vätska ska läggas, som över-fyllning kan orsaka problem.
5.
Häll styrservoolja till servopumpen genom öppningen i toppen av pumpen (som du tog bort tanklocket från) tills vätskenivån lyder "Full". Sätt tanklocket tillbaka på servopumpen, stäng huven och ta Jetta för en kort provkörning att vara säker på allt fungerar.


Relaterade artiklar


hur man hittar bilar med låga priser Bilförsäkringar
Hur ändrar du olja i din chevy uttrycka 3500?
hur man kan anpassa ett tändstift gapet på en 2000 ford focus sig
hur du kontrollerar att Bilförsäkringar matchar värdet på en bil
hur man byter en kamrem på en 1997 Dodge Intrepid 3.5l
hur ändrar broms glödlampor i en 2006 Audi A4
hur du ställer klockan på 2001 chevy kavaljer
hur man installerar en drivrem på en 1998 Windstar 3,8
diy bromsbelägg
hur kontrollerna av vätska servostyrning på en 2001 VW Jetta TDI