hur du kontrollerar att Bilförsäkringar matchar värdet på en bil

hur du kontrollerar att Bilförsäkringar matchar värdet på en bil

När du ser att få Bilförsäkringar får du bara en grundläggande bedömning av försäkringsagent. Med denna grundläggande bedömning , men det är svårt att avgöra om försäkringen exakt matchar värdet på bilen . Du kan vidta åtgärder , men att se till att försäkringen matcher . Att anlita en oberoende värderingsman eller besöker en webbplats auto bedömning kan hjälpa
1
Använd Kelley Blue Book hemsida . på samma sätt som du skulle använda Edmunds. com webbplats ( se Resurser nedan ). Kelley Blue Book har samma nivå på korrekt bilförsäkring bedömning som Edmunds. com .
2 .
Ange information om din bil till antingen insurance motor . Nödvändig information är bl. a. märke, modell och år , samt andra detaljer som färg och körsträcka . Villkoret för bilen är viktigt om det är inte nya, så var beredd att ge en korrekt bedömning ( i termer av " Fair ", " som ny " eller "Bra ", till exempel ) .
3 .

Bläddra igenom en lista med förutsättning citat från försäkringsbolag, eller helt enkelt markera den specifika citatet anges som summan av alla beräknat dessa . Medelvärdet av alla de citat kommer att fungera som en god grund för när man försöker hitta ett försäkringsbolag att gå med.
4 .
Jämför citat från ett företag till nästa med hjälp av den " Jämförelser "eller " Jämför " funktioner . Båda kan du lista flera olika bilmodeller och flera olika citat försäkring på samma gång , vilket gör det lättare att se vem som erbjuder den bästa priser och tjänster .
5 .
Besök Edmunds. com och komma åt sina försäkringar avsnitt (se Resurser nedan) . Detta är ett av de sätt du kan hitta den bästa , mest aktuell information om vanliga priser bilförsäkring för en viss modell .

tips och varningar


 • alltid åka runt när du försöker hitta Bilförsäkringar som matchar värdet på bilen. Vissa försäkringsbolag är känt att funktionen högre priser som andra, beroende på de tjänster som erbjuds . Se bara till att du inte kommer att betalar bör du välja en byrå framför en annan .
 • Se till att du helt avslöja några detaljer om bilen som kan påverka din försäkring . Värdet av din bil kan öka eller minska beroende på bilens historia ( inklusive uppgraderingar eller reparationer ) . Dessutom är det också olagligt att utelämna reparationer utförda till en bil , eller för att dölja alla ändringar som har gjorts före försäkra den .


 • Relaterade artiklar


  Tips för fordringar Bilförsäkringar
  det bästa sättet att hitta bilförsäkring
  hur man roterar däck på en framhjulsdriven bil
  hur informationsarbetet Bilförsäkringar till långivaren
  hur bevisa att den bank du har Bilförsäkringar
  diy bromsbelägg
  hur du ställer klockan på 2001 chevy kavaljer
  hur du ändrar bromsbelägg på en BMW 323
  hur du ändrar dimljus på en 2003 acura
  hur ändrar broms glödlampor i en 2006 Audi A4