det bästa sättet att hitta bilförsäkring

det bästa sättet att hitta bilförsäkring

Bilförsäkring skyddar dig, dina passagerare, din bil, andra förare och deras egendom i händelse av en olycka. Försäkring är obligatorisk enligt lag i de flesta stater. Om du är på marknaden för bilförsäkringar, börja med företag som du känner sedan utöka sökningen med hjälp av onlinetjänster för bästa resultat. Tänk på att du måste söka bud för minsta täckning som krävs av ditt

Kontrollera treåriga historia

Innan du börjar din bilförsäkring sökning, anser din körning historia. Olyckor, biljetter och poäng på dina senaste rekord kommer att räknas mot dig när försäkringsbolaget utvärderar din risknivå. Flera brott kan allvarligt påverka din förmåga att hitta prisvärd bilförsäkring. Bil försäkringsbolag titta på de tre senaste åren av din körning historia, så hämta dina fem år färdhistorik från statens DMV webbplats (se "Resurser" för en lista) så att du kan se vad försäkringsbolaget kommer att se. Överväga att vänta ett par månader för att starta ny försäkring om du märker ett brott på din post kommer snart att passera den treåriga varumärke.

Dessutom, om andra förare i ditt hushåll har dålig körning poster, kan detta också negativt påverka dina priser bilförsäkring. Vissa försäkringsbolag kommer att citera dig högre eller till och med förneka täckning om de befarar att du kommer att tillåta dessa familjemedlemmar eller vänner att köra din bil.

Ring Nuvarande företag

Din första stopp i att hitta bilförsäkring bör med din nuvarande försäkringsbolag. Om du har en politik för ditt hem, lägenhet eller företag, kan din nuvarande försäkringsgivare kunna erbjuda dig en multi-politik rabatt. Rabatten kan vara så djup att slå offerter från andra företag. Håll i detta citat så att du kan jämföra den med andra innan du bestämmer dig för att registrera dig.

Sök Online

Använd en webbplats som insure. com, esurance. com eller insweb. com att söka ett antal företag i samtidigt. Som online utlåning webbplatser, dessa försäkringar webbplatser tillåter bilen försäkringsbolagen att lägga bud på ditt företag. Använd någon av dessa platser innan andra alternativ eftersom du får ut det mesta val på kortast tid jämfört med att ringa eller besöka webbplatsen för alla försäkringsbolag i ditt område.

Ange grundläggande information om din situation, inklusive din ålder, postnummer och biltyp (märke, modell och år). Du kommer troligen att bli ombedd om du har haft en olycka eller större trafikförseelse under de senaste tre åren. En uppsättning preliminära citat kommer att visas --- du måste kontakta varje försäkringsgivare direkt på telefon för att kontrollera citat. Det kan förändras när du ger ditt personnummer och körkortsnummer till agenten. Be om en tryckt kopia av varje slutlig offert så att du kan jämföra den årliga eller vartannat år bidraget och täckning belopp som erbjuds (inklusive för personskada, sakskada, och även bogsera täckning). Ta reda på om det finns ytterligare avgifter, t. ex. att behandla avgifter för avbetalningar. (Se "Insurance Coverage Definitioner" under "resurser" för mer hänsyn. )

Be vänner och familj

När du har din lista över sammanställts citat, kontakta dina vänner, familjemedlemmar och kollegor för att be om feedback. Chansen finns att de kommer att ha erfarenhet av ett eller flera av företagen på din lista. Fråga om hur tillförlitlig och professionell försäkringsgivaren --- kostnaden inte bör vara din enda beaktande när du gör ditt slutliga val. Jämför priser och service med ditt nuvarande företag (om du har någon) för att göra din slutgiltiga beslutet.


Relaterade artiklar


hur du ändrar bromsbelägg på en BMW 323
hur man hittar bilar med låga priser Bilförsäkringar
hur du kontrollerar att Bilförsäkringar matchar värdet på en bil
hur man kan anpassa ett tändstift gapet på en 2000 ford focus sig
hur bevisa att den bank du har Bilförsäkringar
det bästa sättet att hitta bilförsäkring
hur man roterar däck på en framhjulsdriven bil
Tips för fordringar Bilförsäkringar
hur du ändrar dimljus på en 2003 acura
hur du ställer klockan på 2001 chevy kavaljer