hur du installerar en kupéfilter i en 2007 VW New Beetle

hur du installerar en kupéfilter i en 2007 VW New Beetle

Det Beetle blev uppstånden av Volkswagen 1998 efter ett uppehåll på över 20 år. Den nya bilen var fortfarande framstår som en skalbagge, men delade Ingen av de ursprungliga bilens mekaniska delar. Till skillnad från den äldre bil, kommer den nya versionen med en vattenkyld fyrcylindrig motor, tillgänglig automatlåda och framhjulsdrift. Det "nya" Beetle levereras också som standard med en kabinluften-filtreringssystem som innehåller ett utbytbart filterelement

Du behöver:. .
Philips skruvmejsel
Byte kabinluften-filterelement.


1.
Öppna huven på din Beetle. Leta i kabinen luftfiltret locket på passagerarsidan av brandväggen nära toppen.
2.
Dra tillbaka gummit gummilister från bakkant av suffletten öppnas så att du kan få full tillgång till skruvarna i kabinen luftfiltret locket.
3.
Lossa och avlägsna de fyra skruvarna på locket med en Philips skruvmejsel vände i en moturs. Dra kåpan rakt ut mot fordonets front. Placera skruvarna och locket åt sidan.
4.
Dra kabinluften-filtret från huset genom att trycka in flikarna på vardera sidan av filtret bostäder plattan och dra plattan och filtret rakt ut som en enhet.
5.
Lyft gamla filterelementet från höljet plattan och kasta det. Placera ett nytt moment i huset plattan och se till att rada upp de fyra spåren på filterelementet med de fyra tapparna på kåpan plattan.
6.
Skjut bostäder plattan och filter montering tillbaka i öppningen i brandväggen. Håll flikarna vid behov samtidigt som du drar församlingen i att se till att elementet och bostäder plattan är helt införda. Släpp flikarna.
7.
Placera locket tillbaka i position och dra åt de fyra fästskruvarna med en Philips skruvmejsel vridas medurs riktning. Tryck gummilister på plats igen. Stäng huven.

Tips och varningar


 • Volkswagen artikelnummer för kabinen luftfiltret är 1J0819644-VW, men det finns flera eftermarknaden företag som erbjuder stuga luft-filter för din Beetle också.


 • Relaterade artiklar


  hur man polera aluminium när målade
  hur man byter bränsle filter på en 2000 Ford F-150 5,4 motor
  instruktioner för hur man byter en växellåda filter
  hur man byta däck på en 2002 C240 Mercedes-Benz
  Fördelarna med centra biltjänsten öppna på natten
  hur du justerar bakbromsarna på en 1996 Chrysler Cirrus
  användningsområden för ett material hårdhet brotsch
  hur man fixar grumlig plast bilstrålkastare
  hur du tar bort vatten fläckar från Auto Paint & glas
  hur man återställer ljuset tjänsten motorn på en Toyota Sienna