hur du tar bort oxidation från en bil huva

hur du tar bort oxidation från en bil huva

Oxidation innebär föroreningar och mineraler som ansamlas på ytan av ett fordons måla över en lång tidsperiod. Tvätt och vaxning förhindra oxidation, men om dessa uppgifter inte är formpressade regelbundet blir lack trist. Medan många människor tror att de behöver en ny lack, är sanningen den att ta bort oxidation kommer att återställa de flesta av glans till bilen. Borttagning av oxidering från en bil huva krävs ansträngning men är inte svårt

Du behöver:.
Bil polish
Microfiber svamp.
Vatten.
Polermedel.
Bilvax.


1.
Köpa en bil polish avsett att appliceras för hand. Kontrollera att produktens förpackning anger att det är "klarlack säker", vilket betyder att det inte kommer att repa täckhåren. Dessa produkter finns i flytande och klistra former.
2.
Applicera 1 tsk. av bil polish till en torr mikrofiberduk svamp om du använder en flytande polska. Om du använder en pasta polish, kan du behöva dämpa svampen med vatten först, beroende på polska.
3.
Applicera lacket till toppen av bilens huva, flytta svampen i en cirkulär rörelse. Använd lätt tryck för att ta bort oxidation. Fortsätt gnugga tills lacket försvinner in i mål.
4.
Applicera ytterligare polska till svamp och gnid in den på en annan del av bilen huven. Fortsätt använda polish och gnugga tills hela motorhuven är fri från oxidation och glansen återställs.

Tips och varningar


 • Om bilen polska inte avlägsnar alla av oxidation, kan du använda ett mer slipande produkt, t. ex. en polermedel. Dessa produkter kan skada måla om de är felaktigt tillämpade, så följ instruktionerna noga.
 • vaxa bilen efter att ta bort oxidering förhindrar nya oxidation.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör insidan av strålkastarna på en 2002 VW Golf
  hur man byter bränsle filter på en 2001 Elantra
  Hur man testar för EGR
  hur man återställer ljuset tjänsten motorn på en GMC
  hur man roterar full storlek reservdäck med andra däck
  hur du tar bort oljetråget på en 1990 kavaj
  hur man byter strålkastarnas lampor i en 2003 toyota corolla
  hur man byter packningen oljetråget på en Mazda Tribute
  hur man installerar däck på hjul
  hur man pumpa upp ditt däck vid en bensinstation