hur man kontrollerar kylarvätska i en 1998 Dodge Neon

hur man kontrollerar kylarvätska i en 1998 Dodge Neon

En viktig aspekt är att bibehålla 1998 Dodge Neon är övervakningen av kylvätskenivån i bilen. Kontrollera kylvätskan när du slutar för bränsle, och efter varje oljebyte. Frysskydd håller din motor från överhettning och skadelidande på grund av detta problem. När du lägger kylvätska till din bil, använd alltid en 50-50 blandning av glykol och rent vatten, om du inte köper en flaska kylvätska som är pre-blandat. Frostskyddsmedel utan utan vatten kan gel i kylaren på grund av höga temperaturer, vilket orsakar allvarliga skador på motorn.
1
Öppna huven på din Neon och höja den stång. att hålla dörren öppen. Se till att motorn är kall innan du kontrollerar kylvätskenivån.
2.
Leta kylvätskan reservoaren på passagerarsidan i motorrummet. Du kan få din bästa bild av reservoaren genom att stå på passagerarsidan av bilen och mot motorutrymmet från sidan.
3.
Kontrollera vätskenivån på oljebehållaren. Kylvätskan nivå bör ligga på eller strax över "MAX" linje på reservoaren. Lägg kylvätska till oljebehållaren, om nivån är under detta varumärke.


Relaterade artiklar


hur man byter serpentin bältet i en 2000 jeep
hur man byter tändstift på en BMW 328
hur man byter vindrutetorkare för en 2002 Jetta GL
instruktioner för att ändra bromsbelägg på en 2002 husvagn
hur man roterar däck på en manuell bil
hur ändrar glödlampan tur signal på en 1998 Honda Civic
hur du tar bort ett bränsle filter från ett 98 mazda b3000 pickup
hur man byter olja på en 1991 Buick Regal
hur man byter Serpentine belt i fordon
saker att fråga en bilförsäljare