hur man byter bromsbelägg på en 2002 väg kung

hur man byter bromsbelägg på en 2002 väg kung

Om du märker skrikande och gnisslade när du använder bromsarna på din väg King, kan du behöva byta bromsbelägg. Var noga med att inte rida för mycket längre på din Harley innan byte av bromsbelägg, annars kan du möta en dyrare broms jobb som är bortom din expertis

Du behöver:.
1/4-tums skiftnyckel rutan slut.
10 mm nyckel.
Hylsnyckeln med adaptrar.
Skruvmejsel.
Nya bromsbelägg.
Bromskloss smörjmedel.


1.
Hitta bromsok på din framhjul. Bromsok håller bromsen på plats och är monterad på skivbromsrotorn. Använd en 10 mm uttag för att ta bort skruvarna som förbinder bromsok till bromsok rotorn montera. Var noga med att sätta bromsok bultar på ett ställe där de inte nedsmutsas eller blir missriktad.
2.
Skjut bromsok från rotorn långsamt så du kan komma åt bromsen anläggningen stift enkelt . Var noga med att inte koppla bort bromsslang från oket, eftersom detta kommer att spilla broms vätska.
3.
Kontrollera rotorn för slitage. Om det finns några repor eller märken på Road King's rotor, ta bort den och ha den återuppstått.
4.
Lossa håller stiften på bromsok med lådan fast nyckel. Innehavet stift behöver inte backas ut hela vägen, men bara tillräckligt så att du kan glida bromsbeläggen ut från oket.
5.
Bänd bromsbelägg och mellanlägg isär försiktigt med en platt skruvmejsel så att du kan ta bort både från bromsoket. Skjut av bromsbelägg och shim set. Du bör se kolven i bromsoket deprimerad tillbaka i sitt hål. Om den inte sänks, då den skjuts upp i bromsoket hålet med en C-klämma så att du har tillräckligt med utrymme för den nya bromsbelägg, som kommer att vara tjockare än den gamla plattan.
6.

Spraya bromsbelägg smörjmedel på baksidan av bromsbelägg, där den kommer i kontakt med shims. Skjut bromsen och mellanlägg på plats på bromsok och skruva stiften bromsbelägg på plats igen.
7.
Tillbaka bromsok på fästet på rotorn. Dra åt 10 mm bultar. Lufta bromsarna genom att pumpa bromsarna. Detta kommer att driva tillbaka vätskan i bromsoket efter det backas upp i bromsvätskebehållaren när kolven trycktes.
8.
Upprepa dessa steg för bak bromsbelägg.


Relaterade artiklar


Vad händer med använd motorolja?
hur man byter strålkastarnas lampor på en galant 2001
produkter som liknar sköldpadda vax svart krom
hur man byter tredje bromsljuset på en 1992 Honda Civic kombi
hur man ändrar strålkastarnas lampor på 2001 Altima
hur man rengör en gul motorcykel vindruta
hur man blöda de bakre bromsarna på en 2003 saturn ion jag
Hur man testar öppen spänning krets batteri
hur du ändrar de främre bromsarna på en 1996 Oldsmobile Achieva
Varför är min tändspole mycket heta?