hur du tar bort rost från ett hjul brunn på en 2002 f-150

hur du tar bort rost från ett hjul brunn på en 2002 f-150

Ett hjul är väl området runt ratten i en bil eller lastbil. I 2002 års F-150 är en Ford pick-up. Medan den första F-serie Ford pick-up först dök upp 1948, började produktionen av F-150 under 1999. Hjulet är väl en plats som tenderar att utvecklas en hel del rost. Regelbundet underhåll är en viktig del av att hålla ett fordon rost-fri och det finns sätt att tackla alla rost som har förekommit på din F-150

Du behöver:. .
Hjulhuset skurborste
Bordssalt.
Limejuice.
Rostborttagare.
Pappershanddukar.


1.
skrubba bort rost. Det första steget för rostborttagning är att bli av ytan rost. Gör detta genom att använda ett hjul bra skurborste. Borstarna är gjorda med långa handtag för att nå alla områden av hjulet väl och säljs på auto-utbudet affärer och hemma-förbättring centers. Skrubba kraftfullt för att bli av hela ytan rost. Om du behåller bilen regelbundet kan skrubba vara allt du behöver göra.
2.
Tillämpa en pasta. Gör en pasta av lime och salt. I en skål, blanda två delar koksalt och en del limejuice. Applicera pasta på rostiga delar av hjulet med hjälp av väl pappershanddukar. Vänta två till tre timmar av massa arbete. Sen skrubba rostfläckar med skurborste. Torka bort pastan med en fuktig pappershandduk. Torka hjulhuset helt.
3.
Använd en rostborttagare. Rost removers bli av med de flesta, om inte alla, rostfläckar. Den fosforsyra, oxalsyra eller saltsyra i dessa produkter kan lösa upp rost. Reserv denna form av rostborttagning för de svåraste av rostfläckar. Ta på skyddshandskar och häll rostborttagare i en pappershandduk. Applicera rostborttagare till alla de fortfarande rostiga områden av hjulet väl. Vänta flera minuter innan rostborttagare ska börja gälla, torka sedan bort rost och remover med hushållspapper. Torka hjulet väl ren och torr.


Relaterade artiklar


hur man byter en PCV ventil i en 1997 Camry
hur du tar bort en serpentin bälte på en 1995 Chevrolet Corsica
hur man ändrar tändkablarna i en 1997 Toyota Camry
hur man byter S10 motorfästen
hur man installerar prognos strålkastarna på en Cheva ar-10
hur man byter ett oljefilter på en 2007 toyota tundra
hur man återställer lätt byta olja på en 2000 Lincoln LS
hur man byter en strålkastare på en 2001 Camry
hur man hittar storlek reservdäck
hur man byter en glödlampan för en Chrysler 2005 Pacifica