hur man installerar vätska servostyrning i en BMW E24

hur man installerar vätska servostyrning i en BMW E24

E24 är BMW: s interna benämning för den ursprungliga 6-serie Coupé. Den 6-serien var en mycket populär modell för BMW tack vare strålande med två dörrar styling och bra prestanda från chassit och pålitlig raka sexcylindriga kraftverk. Den 6-serien är en appreciering av klassisk bil som är mycket uppskattad av BMW entusiaster och bil entusiaster i allmänhet. Den Styrservoolja på en 6-serien bör kontrolleras regelbundet och fyllas på vid behov

Du behöver:. . .
Servostyrning vätska


1
Öppna huven. Leta servostyrning reservoaren. På E24 (och några andra BMW) den servostyrning reservoaren är en rund metallbehållare sitter på vänster sida av motorn precis framför säkringsplinten.
2.
Open locket till servostyrning reservoaren genom att skruva loss vingmuttern som håller locket på. Dra av locket och ställ den åt sidan. Under locket är ett metallnät filter för att hålla smuts från att gå in på power-styrsystemet.
3.
Pump bromsarna att släppa systemet. Den servostyrning och bromsar makten har samma hydraulolja. Pumpa på bromspedalen tills pedalen känns hårt och sedan kontrollera nivån av vätskan. Tryck på bromspedalen tills servostyrning vätska har stagnerat i behållaren.
4.
Fyll upp servostyrning vätska om den är låg tills vätskenivån är ca 10 mm under toppen av reservoaren. Vänd bilen på och slå sedan på ratten från låsning till låsning (i den mån det kommer att vända i endera riktningen) några gånger. Kontrollera nivån igen för att se till att den fortfarande på full nivå. Sätt på locket för behållaren. Stäng huven.


Relaterade artiklar


hur man rengör ett rostfritt avgasrör
hur man byter strålkastarnas lampor i en 2001 honda
define broms
hur ändrar strålkastarnas lampor i en VW GTI
DIY oljebyte för en 2004 Ford Taurus
om hur du byter bmw bromsklossar
hur man rengör rökiga bilrutor
hur du tar bort förrätt från en 1992 chevy s10 v6 Tahoe paket
det bästa sättet att rengöra klädsel bil läder
hur man byter en startmotor i en Nissan lastbil