hur man byter strålkastarnas lampor på en Subaru

hur man byter strålkastarnas lampor på en Subaru

Ersätter din strålkastarnas lampor är något som många bilägare kan gå år utan att göra, men när situationen uppstår på en lång natt enhet, är det inte något som kan skjutas upp till senare. Med lite förberedelser kan en Subaru ägare enkelt ändra sin egen strålkastarnas lampor och vara tillbaka på vägen i några minuter

Du behöver:. .
Lökar ersätter strålkastare
Skruvmejsel.

Byta din strålkastare


1.
Köpa ett par rätt lökar ersättning strålkastare för din Subaru märke och modell. Kolla din instruktionsbok om du är osäker på vilken typ du behöver. Om du har ytterligare problem kan du besöka din lokala auto-delar butik, och man kan leta upp din bil i deras system. Håll reservlampor i handskfacket i en nödsituation.
2.
Öppna din instruktionsbok till det avsnitt som behandlar strålkastare ersättning och granska att vara säker på att du förstår din fordonets konfiguration. Öppna huven och att du har tillräcklig belysning på motorkomponenter.
3.
Klipp av luftintaget fästen på förarsidan precis bakom strålkastaren. Du kan behöva använda en skruvmejsel. Ta bort luftintaget och ställ den åt sidan eller skjut den över om möjligt. Om arbetet på passagerarsidan strålkastaren, ta bort eller flytta på spolarvätska vid behov, beroende på modell.
4.
Vrid lampglaset moturs och ta loss den från strålkastare montering. Ta belysningen enheten för särskilda glödlampa som måste bytas ut. Vrid den gamla lampan ur hållaren och ersätta den med den nya lampan.
5.
Testa nya strålkastare se till att den fungerar innan du sätter tillbaka demonterade delar tidigare. Byt ut alla motordelar i sina ursprungliga positioner och stäng huven.

Tips och varningar


 • Många paket rekommenderar att byta båda lamporna (höger och vänster) om man går ut , men bilen experter bortse detta råd, som din andra glödlampan kunde pågå i många år till.
 • alltid göra under-the-hood underhåll med motorn avstängd och nyckeln avlägsnas för att undvika en elektrisk stöt.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer en dator i ett 2005 chevy vårdagjämningen
  hur man byter batteri kablar på en 1996 Dodge Stratus
  hur ändrar bromsljusen i en 2007 Chrysler Sebring
  hur man ansluter en tändkabeln i en 1998 eclipse
  hur du tar bort dörrpaneler i en VW GTI
  hur man rengör en kabel koppar batteri
  hur man kontrollerar olja i min 2004 toyota corolla
  hur man kopplar batterikablarna
  det rätta sättet att skarva fordonsindustrin elektriska ledningar
  vad är en tre-core radiator?