hur man byter luften i kabinen filtret i en Mitsubishi Outlander

hur man byter luften i kabinen filtret i en Mitsubishi Outlander

Mitsubishi utrustar filter renare luft i alla sina fordon, inklusive Outlander. Renaren luftfilter kallas också i kabinen luftfilter och är installerad bakom passagerarsidan handskfacket. Mitsubishi rekommenderar att du byter luften i kabinen filtret vid varje ordinarie årliga inspektion för att säkerställa optimal luftkvalitet i fordonet. Filtret är ansvarig för att eliminera pollen, allergener, damm och skräp från luften innan det når fordonet. Ett igensatt stuga luftfilter minskar luftflödet genom ventiler och minska luftkvalitet inuti fordonet.

Du behöver:
Skruvmejsel
. Byte stuga luftfilter.


1.
Stäng av fordon utanför och öppna passagerarsidan rutan handskfacket. Ta bort alla poster som lagrats i handskfacket.
2.
Bort de två skruvarna på insidan av handskfacket rutan och skjut handskfacket ur vägen. Handskfacket facket kommer inte tas bort helt, men kommer dingla nog för att få tillgång till kabinen luftfiltret bakom den.
3.
Leta i kabinen luftfilterhuset som är en rektangulär, plastfodral. Ta bort de fyra skruvarna placerade i hörnen av fallet med hjälp av en platt skruvmejsel. Ta bort motorkåpan genom att lyfta bort det på enheten. Dra kabinluften filtret ur hållaren klipp och kassera den.
4.
In luft som byts kupéfilter genom att skjuta in den i hållaren klipp sedan ersätta de fall täcka. Sätt tillbaka skruvarna i hörnen på luftfilterhuset med skruvmejseln. Flytta handskfacket rutan på plats. Fäst de två skruvarna som håller handskfacket på instrumentbrädan med hjälp av platt skruvmejsel.


Relaterade artiklar


riktningar för att ändra den främre bromsbelägg på en 1995 Chevrolet Suburban
hur man byter en 98 strålkastare Ford Ranger
hur man spola kylaren på en Jeep Liberty
hur du tar bort bränslefiltret i en 1998 Camry fyrcylindriga
hur man byter en slutsignal för 2000 Buick LeSabre
hur man byter front skivbromsar
hur man byter tändstift på en 2004 Jeep Wrangler 2,4
hur man byter ett oljefilter på en 2005 chevy klassiker
hur man byter bränslefiltret på en 1991 Honda Civic
hur du ändrar startmotorn på en 1995 Buick