hur man bogsera en bil ur snön

hur man bogsera en bil ur snön

När vägarna blir smart eller packad med snö under vintermånaderna, kan bilen lätt fastnar i det. Du kan prova att säkerhetskopiera din bil upp och skynda framåt, men för det mesta din bil är förmodligen fastnat. Du måste få en fyra-hjulsdrivna lastbil eller annat fordon att ansluta till din bil med en bogserlina kedja och dra ditt fordon ur snön

Du behöver:. .
Fyra-för-fyra lastbil
14-fots bogsera kedja


1
Tillbaka en fyra-hjulsdrivna lastbil upp till beroende slutet av fast bilen är lättare att komma nära -. . Ibland fronten av bilen kommer att vara i en snowbank så du måste koppla upp till bakaxeln. Stoppa inom 3 meter av de främre eller bakre stötfångaren av fast bilen.
2.
Sätt lastbilen i parken.
3.
Wrap en bogserlina kedja över toppen av den bakre axeln på trucken och krok kedjan över sig själv-placera kroken i änden på kedjan över en kedja länk som ligger nära toppen av axeln för att kedjan loop tight. Kontrollera att kedjan inte är virad runt alla kablar eller slangar, bara axeln.
4.
Slå in bogsera kedjan över toppen av axel fast bilen trucken backas upp till. Haka kedjan över sig själv-Placera kroken på slutet av kedjan än en kedja länk som ligger nära toppen av axeln för att kedjan loop tight. Kontrollera att kedjan inte är virad runt alla kablar eller slangar, bara axeln.
5.
Har en andra förare hoppa in i fast bilen och ställa bilen i friläge. Få i fyra-hjulsdrivna lastbil, lägga den i lägsta växeln och tryck gasen långsamt och gradvis. Se till att hjulen på fast bil och lastbil dra det är rakt som du drar den. När föraren av trucken pressar sin bromsarna efter att det drar ut fast bil, bör föraren av bilen fastnade också driva sina bromsar till stopp.
6.
Sätt både fordon i park .
7.
Kroka kedjan från axlarna när bilen misslyckades och på vägen igen.


Relaterade artiklar


hur man byter strålkastare i achievas
hur man ändrar strålkastarnas lampor på en 2003 Mitsubishi Lancer
hur man byter olja i en 2000 toyota corolla
oe luftintag komponenter
hur man återställer olja ljus på en BMW 745i
hur man rengör bilklädseln spill
hur man hämtar service koder från en 1990 toyota pickup
hur man kan kontrollera kompression på en 7,3 ford
hur man återställer en Cheva S10 dator
oljefilter borttagningsverktygen