hur du tar bort ljuddämparen från en 2002 ford mustang

hur du tar bort ljuddämparen från en 2002 ford mustang

En ljuddämpare cirkulerar i avgaserna från motorn medan den är igång. Avgasrören går från motorn huvuden längs Mustang till ljuddämparen och ut på baksidan av ljuddämparen tip. The ljuddämpare på 2002 Ford Mustang är monterad till underredet med klämmor och hängslen. Ta bort ljuddämparen från din 2002 Ford Mustang är inte ett svårt jobb, men det kommer att ta de rätta verktygen och grundläggande kunskap om fordonets

Du behöver:.
Jack
Pallbockar.
Penetration olja.
Ratchet set.
Skruvmejsel.
Bågfil.


1.
Lyfter bilen med en domkraft och stödja den på pallbockar. Koppla loss batteriet, innan du fortsätter, med en skruvmejsel, genom att lossa skruven på metall-kontakten på den negativa batterikabeln sedan dra kabeln bort av negativt samband.
2.
Lokalisera alla av ljuddämparen klämmor, nötter, hängslen och beslag. Ansök penetration olja till nötterna ljuddämpare klämman och alla andra hängslen och beslag. Lossa alla muttrar och hängslen med spärrfunktion set. Lossa alla klämmor och beslag med hjälp av en skruvmejsel.
3.
Klipp rören som leder till och från ljuddämpare med en bågfil om ljuddämpare svetsas ihop eller om nötter kan inte lossas.
4.
Lossa metall band som stöder mitten av ljuddämparen med spärrfunktion set. Låt ljuddämpare att falla nedåt för att bryta loss från avgasröret.
5.
Dra ljuddämparen från avgasröret och ta bort den från ramen.


Relaterade artiklar


hur man byter bil strålkastare
strålkastare ersättning instruktioner för en 1997 F250 ford
hur du justerar handbromsen på en ’98 kavaj
hur man byter en ventil packning på en 1988 mustang
hur man byter ett däck på en SLK 350
hur man rengör rost off av bromsok
hur man fixar en dålig oljetätning
hur man byter en mini oljefilter
Cadillac DeVille trunk liner avlägsnas
hur man installerar Honda Civic strålkastare