hur man installerar glödstift i en Ford F-250

hur man installerar glödstift i en Ford F-250

Glödstiften inom Ford F-250 är en viktig komponent för att säkerställa att fordonets motor går väl och smidigt. De glödstiften värmeanläggningar används för att antända motorn. De pluggar, som påminner väldigt mycket om tändstift, förvärma motorn, vilket gör att komponenter att värma upp, och säkerställa en smidig övergång när motorn startas. Glödstift kan bli sliten och skadad och kan behöva bytas ut. Om du märker lastbilen tar lång tid att värma upp och löpa smidigt, kan det på grund av att motorn inte är korrekt antändas av glödstift. Ersättning glödstift finns att köpa på lokala butiker automatisk del

Du behöver:.
Hylsnyckel
. Tång.
Ersättning glödstift.


1.
Placera Ford F-250 i "parken" och låt lastbilen svalna i 20 minuter innan du försöker något underhåll.

2.
Använd en hylsnyckel och ta bort bultarna ventilkåpan på plats under huven på bilen. Lyft ventilkåpan mot motorn och skjut luckan för att komma åt kontakterna fordonet glöd.
3.
lossa de elektriska anslutningarna till de enskilda glödstiften hjälp av ett par vanlig tång. Lossa varje glödstift med hylsnyckel. Dra glödstift av och kassera.
4.
Sätt i det nya glödstift på plats och fäst med hylsnyckel. Anslut den elektriska kontakten till varje glödstift genom att ansluta den till glödstiftet uttaget.
5.
Tillbaka ventilkåpan genom att skjuta den tillbaka på plats. Säkra och dra åt skruvarna för att säkerställa ventilkåpan är fastgjorda på plats. Stäng huven på lastbilen.


Relaterade artiklar


hur du tar bort bil bak lim Färgtoning
Hur får man en ny bil nyckel gjort
det bästa sättet att glans däck
hur man polera aluminium när målade
hur du ändrar strålkastare på en 2005 chevy banbrytande
hur du tar bort strålkastarna från en 1995 Lexus SC400
hur du tar bort ett batteri från en 2000 Chrysler 300M
oljebyten och konsumenternas rättigheter
hur man installerar prognos strålkastarna på en Cheva ar-10
hur du ändrar strålkastarnas lampor på 2001 Altima