hur man byter en strålkastare under 1992 kvicksilver

hur man byter en strålkastare under 1992 kvicksilver

En viktig säkerhetsaspekt för 1992 Mercury fordon är strålkastare. Det är viktigt att se till att strålkastarna fungerar och att maximal förmåga att garantera säkerheten under körning. När en strålkastare blir skadad eller brinner ut, det är absolut nödvändigt att ersätta enheten omedelbart för att synliggöra och att undvika en trafikförseelse. Utbyte av en strålkastare tar minimal verktyg och kan fyllas av en nybörjare

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Ersättning strålkastare.


1.
Placera Kvicksilver i "parken" och tillåta fordonet att sitta i 20 minuter. Detta kommer att fordonet gott om tid att svalna förebygga eventuella skador och brännskador.
2.
Öppna huven på Merkurius och leta upp strålkastare som behöver bytas ut. Kallelse ett metalband som omger strålkastare enhet. Ta bort skruvarna som omger metal-bandet med hjälp av lämplig skruvmejsel. Gång bort, bandet kommer att vara lös och kommer att glida av. Placera bandet åt sidan medan du fortsätter underhåll.
3.
Ta bort strålkastarna enheten från uttaget genom att dra ut på plats. Koppla den elektriska kontakten från baksidan av enheten genom att koppla ur det.
4.
In enheten byte strålkastare i uttaget. Anslut den elektriska kontakten till baksidan av strålkastare. Placera metal-bandet runt den nya strålkastare enhet och ersätta skruvar. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel för att se bandet och strålkastare är fastgjorda på plats. Stäng huven för Mercury.


Relaterade artiklar


hur man byter en vattenpump på en 1994 toyota corolla
Hur man testar för EGR
hur man gör med begagnad bil olja i maine
hur man hittar rätt ersättande batteri till min bil
Hur man säljer en bil på craigslist.org
hur du tar bort dörrpaneler i en VW GTI
hur pris en bil på Kelley Blue Book
hur du tar bort rost från tråd fälgar
hur man installerar tändstift i en Mercedes Benz
hur man återställer abs bromsljuset på en 2000 Dodge Dakota