hur du gör din bil läder mjukt

hur du gör din bil läder mjukt

Att hålla bilens säten mjuka inte är en komplicerad process, men många människor försummar den. Vård av läder i bilen är oerhört viktigt, inte bara till värdet på din bil, men också till din personliga komfort. Istället för att sitta på hårda, skadad lädersäten, göra din bil läder mjukt och välkomnande genom regelbunden rengöring och konditionering

Du behöver:.
Vakuum
pH-neutral läderrengöring.
Microfiber applikatorer.
Trasor.
Läder balsam.


1.
Parkera bilen i skuggan. Läder kan bli solbrända precis som hud, och det är särskilt känslig när det är fuktigt, eftersom det blir under rengöringen.
2.
Dammsug hela insidan av bilen. Detta tar bort allt damm, smuts och skräp. Om det behövs drar skräp ur bilen också innan du börjar på lädret.
3.
Sänk värmen på i bilen. Detta kommer att förbättra läder förmåga att absorbera renare och balsam.
4.
Rengör läder. Använd microfiber applikatorn att arbeta läderrengöring. Vissa applikatorer har en reservoar som kommer att hålla och befria renare, medan andra kommer att behöva återfuktas och halvljus. Hursomhelst, använda fast tryck och cirkulära rörelser för att skrubba läder, arbetar rengöring ämnet i sätena och klädsel och skölja penseln när det blir alltför fullt av smuts och damm.
5.

Låt lädret torka. Fortsätt att köra värme och se till att bilen är väl ventilerad. Du kan torka ner lädersäten med ren, torr trasa med fast tryck och cirkulära rörelser för att påskynda torkningen.
6.
Condition lädret. Använd en ren mikrofiberduk applikatorn för att massera läder balsam i läder. Använd fast tryck och cirkulära rörelser, precis som om du var massera en person. När du har påverkat allt läder i bilen, ge det 30 minuter eller så för att absorbera balsam.
7.
Torka av läderklädsel. Eventuella överblivna balsam på bilens säten eller andra accenter läder kan torkas av med en ren, fuktig trasa.

Tips och varningar


 • alltid produkter testa i liten , omärkbara del av din läderklädsel innan de tillämpar dem på hela bilen.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en ny bil nyckel gjort
  hur man ändrar tändkablarna på en ford explorer
  analys av mönsterdjup
  hur man byter en serpentin bälte på en 1999 Plymouth Voyager
  hur du ändrar syresensor på en 2000 taurus
  hur man byter en Toyota kupéfilter
  hur man justerar bakre bromsarna på en Honda 300ex
  hur man rengör strålkastarna på en 2001 accord
  hur du tar bort symboler metall bil
  hur du lägger transmissionsolja i ett 1990 Jeep Cherokee