hur ändrar tändkablarna i en 1995 Tacoma

hur ändrar tändkablarna i en 1995 Tacoma

Det är viktigt att du övervaka tillståndet i tändkablarna på 1995 Toyotas Tacoma regelbundet. Du bör byta tändstift och kablar på 1995 Tacoma varje 60. 000 miles, enligt Toyota. Om du märker en skadad tändkabeln eller behöver ersättas innan pluggarna ändras, kan du ändra kablarna separat. Du behöver inte ett servicecenter eller återförsäljare för att ändra pluggar eller ståltrådar på din Tacoma. Du kan ändra dem hemma i din egen uppfart

Du behöver:.
Dielektriskt fett.
Klistermärken eller tejp.


1.
Höj huven på din Tacoma och placera den stång för att hålla huven upp medan du arbetar.
2.
Välj en tändstiftskabeln att börja med. Ändra en tråd i taget för att förhindra störningar på tändföljd. Ta tag i gummidamasken av kabeln på toppen av tändstiftet och vrid den en aning och samtidigt dra upp. Uppstarten koppla ur och släppa.
3.
Följa kabeln till den distributör slutet och ta tag i stöveln. Vrid boot något och samtidigt dra uppåt för att ta bort den från distributören slutet.
4.
Match kabeln du bort till en tråd av samma längd i den nya uppsättning av tändkablarna. Anslut den ena änden till den distributör där du tog bort den gamla. Tryck på boot stadigt nedåt tills det klickar.
5.
In en liten mängd dielektriskt fett inuti gummidamasken på tändstiftet slutet av kabeln. Tryck gummidamasken rakt ner på tändstiftet tills du känner att det klickar och låser på plats.
6.
Placera ett klistermärke eller en liten bit tejp på kabeln så du vet vilket tråd du började med. Upprepa processen att ändra en tråd i taget tills alla ledningar har ändrats.


Relaterade artiklar


hur man pumpa upp ditt däck vid en bensinstation
hur man återställer en åringar "service motorn snart" ljus
hur du tar bort VW Golf högtalare täcker
chevy malibu Keyless inträde programinstruktioner
hur ändrar strålkastarnas lampor i en VW GTI MK4
hur ändrar tändkablarna på en honda
oe luftintag komponenter
hur man byter en glödlampa strålkastare på en Chevrolet Colorado
hur reparera en skråma på bilen läder
hur avtappningsluft från en radiator