hur ändrar pluggar i ett 2007 Jeep Liberty

hur ändrar pluggar i ett 2007 Jeep Liberty

Tändstiften i din Jeep Liberty behöver för att fungera eller motorn körs grov kommer bränsleekonomi försämras och motorn kan bli svårt att börja. Ändra pluggar kommer att förbättra alla dessa system. Nya kontakter är tillgängliga från jeep som återförsäljare eller mest auto-delar återförsäljare. En tändstiftshylsor gör jobbet gå mycket snabbare och flera storlekar finns tillgängliga från de flesta delar butiker att passa din ansökan. Försäljningen medarbetare i butiken kan hjälpa dig att välja rätt

Du behöver:.
Wrench set.
Tändstiftshylsor.
3/8-tums drivhjul.
Dielektriskt fett.


1.
Öppna huven på din Jeep Liberty och lokalisera den negativa batterikabeln. Lossa bult på den negativa batterikabeln avslutas med en skiftnyckel och ta bort kabeln från batteriet. Isolera kabeln från batteriet medan du arbetar.
2.
Leta tändstiften på vardera sidan av motorn, på sidan av topplock. Välj ett tändstift att börja med. Ta tag i gnistan boot tändkabeln och ta bort den genom att dra den rakt ut när du vrider stöveln sida till sida. Lägga kabeln åt sidan för nu.
3.
Placera tändstiftshylsor över kontakten, anslut en 3/8-tums spärrnyckel och vrid tändstiftet moturs. Lyft stickpropp och uttag ur hålet i topplocket, sedan kasta den gamla kontakten.
4.
Tråd ett nytt tändstift i hålet för hand för att undvika korsgängning, dra åt med en tändstiftshylsor och spärrfunktion. De flesta tändstift komma före gapped nu så att du inte behöver justera gapet på nya pluggar. Placera en liten droppe dielektriskt fett på insidan av tändkabeln boot, tryck sedan in boot på den nya kontakten. Det kommer snäpper på plats.
5.
Flytta till nästa tändstiftet och upprepa processen, som arbetar genom alla sex tändstift. Anslut den negativa kabeln till den negativa post på batteriet och dra åt bulten med en skiftnyckel. Starta motorn och kontrollera att den fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


hur reparera en pump Vindrutespolare
hur ändrar bromsskorna 2004 chevy kavaljer
hur man byter strålkastare i en 2003 S10 pickup
hur platsen-reparera enskiktsfärg bas och klarlack
hur ändrar mikrofiltret i en 2004 BMW 745li
syresensor installationsanvisningarna för E30 bilar
vad är en PCM för en 1995 mustang 5,0?
hur man byter bränsle filter på en 1998 Tahoe
hur man ändrar en syresensor i en jeep 2005 3.7l
hur man rengör en gul motorcykel vindruta