Hur kan jag identifiera den lacken på min Toyota Camry?

Hur kan jag identifiera den lacken på min Toyota Camry?

Om du har en instegsskydd eller en repa på din Toyota Camry, kan du täcka det med bättringsfärg. Toyota gör små rör av bättringsfärg som matchar bilens färg exakt. För att köpa denna färg, måste du veta din bils färg kod. Detta är en tresiffrig kod som innehåller både bokstäver och siffror. Om koden är oläslig, bör Toyota återförsäljaravtalet att kunna hitta koden med Vehicle Identification Number, VIN eller
1.
Öppna förarsidan dörr. Leta efter en etikett på insidan av dörren bågen. Färgen koden ligger nedanför streckkoden. Det är de tre första siffrorna efter bokstäverna "C /TR. "
2.
Leta reda på ditt VIN-nummer om du inte kan hitta på etiketten på insidan av dörren sidokarmen, eller Om koden på samma etikett är oläslig. VIN-nummer är på förarsidan streck, nära vindrutan. Du kan läsa det bäst genom att stå utanför fordonet och tittar genom vindrutan.
3.
Skriv ner kulörkod eller ditt VIN-nummer och ringa Toyota Customer Experience Center på 800-331-4331 för att fråga om tillverkarens namn för färgen.


Relaterade artiklar


hur man fixar en dålig oljetätning
hur man rengör bilinredningar naturligt
hur man ändrar strålkastarnas lampor på en 2003 Mitsubishi Lancer
hur man väljer den bästa vindrutetorkare
hur du tar bort en dörrpanel på en 2000 toyota corolla
hur man byter en generator på en 2000 chevy S-10
hur man kan förhindra automatisk rost
instruktionerna för att installera strålkastare på en 2001 Pontiac Grand Am
hur du tar bort färgade anodisering
hur man återställer ljuset kontrollera motorn på en 2002 Ford F-150