verktyg för att låsa upp en bil

verktyg för att låsa upp en bil

Trots alla framsteg inom bil-teknik, t. ex. automatisk dörr unlockers, människor fortfarande låsa sina nycklar i bilen. Denna pinsamma situation kan göra en person känner sig hjälplösa och förödmjukade. Lyckligtvis finns det några verktyg som kan hjälpa människor att få sina bilar upplåst. Många av dessa verktyg ska bara användas av professionella mekaniker eller låssmeder, dock.

Slim Jim

Slim Jim är en av de vanligaste verktyg som används i frigöra en bil. Detta beror främst på grund av dess låga kostnader och effektivitet om de används på rätt sätt. LockPicking. org anges att en Slim Jim, när den används på rätt sätt, kommer att låsa upp bilen dörrar. Rekommenderar dock de nybörjare att undvika att använda en Slim Jim på grund av möjligheten till missbruk. De anför att missbruk av Slim Jim kan orsaka allvarliga skador på din låsmekanism och även ditt fönster om det inte används på rätt sätt. Användning av Slim Jim verkar lätt för många människor, men det tar försiktig användning. Skjut Slim Jim's Passa mellan glaset och dörren på din bil. Letar noga hittar kontrollgruppen på låsmekanismen. Hooking manöverarmen med skåran i din Slim Jim och trycka ner kommer att låsa upp dörren. Återigen, låt proffs göra detta för dig, såvida du inte har lärt korrekt Slim Jim användning.

Jiggler tryout Keys

jiggler tryout viktigaste upplåsningsmekanismen är ett av de enklaste verktyg att använda för att låsa upp din bil dörr. Dessa tunga nycklar är tillverkad av härdat rostfritt stål och kommer att pågå länge. De fungerar huvudsakligen som lås plockar. Föraren eller låsa plockare kommer in olika nycklar i låset individuellt och försök att öppna dörren. Det kan ta ett par olika nycklar, men dessa jiggler nycklar kommer vanligtvis att öppna de flesta dörrar. Det bästa med dessa nycklar är deras användarvänlighet. Du behöver inte vara expert lås färgväljaren eller ens vet hur man dyrka upp lås för att använda dessa nycklar, som enda arbete som krävs är att hitta rätt nyckel. De finns på mest låssmed butiker och online på webbplatser som LockPickShop. com. De finns att köpa beroende på varumärke och stil av bil och allmänhet kommer med ca 10 nycklar per set.

Big Easy

"Big Easy" upplåsning är tillgänglig från många affärer på nätet, inklusive SteckMFG. com. Detta system är utformat för att orsaka några skador på bilens lås, till skillnad från mer invasiva Slim Jim. Använda "Big Easy" är också ganska enkelt, vilket gör det lämpligt för brett sortiment av människor. En liten plast kil är noga gled mellan dörren och bilen för att öppna upp det något. En liten uppblåsbar påse placeras sedan i denna öppning och sakta pumpas genom en bifogad handpumpen. Detta kommer att skapa en liten öppning i din dörr stora nog att skjuta en liten tråd. Denna tråd kommer att vara flera meter lång med en hooked handtag på slutet. Handtaget kan sedan användas till att öppna dörren genom att aktivera någon automatisk upplåsning mekanismer eller genom att ta tag i dörrhandtaget. Systemet levereras också med ett "lås lyft" som kommer att väcka några vertikala lås och dra upp dem.


Relaterade artiklar


hur man byter en strålkastare i en 2001 ford focus
instruktioner om hur du ändrar tändstift
de bästa sätten att rengöra klädseln trasa auto
hur man återställer datorn i en 1999 Pontiac Grand Am
hur reparera ett litet rost område på en bil
hur man återställer tjänsten motorn snart ljus på min nissan
hur man kan få toppmonterad bakdämpare på en 2005 vildmark
1996 honda dörrpanelen avlägsnande
hur du installerar en strålkastare i en 2007 Honda Pilot
hur du tar bort en 1996 F-150 bränslefilter