vad är det bästa sättet att tejpa en bil fönster?

vad är det bästa sättet att tejpa en bil fönster?

Tape används i bilens fönster av två skäl. Först, ibland en skada bil fönster måste vara helt ersättas, inklusive remsor och list som går med det. När detta inträffar kan du använda tejp för att skydda färgen runt fönstret så att mindre skadan är skedd. För det andra, när ett fönster är helt bruten och är ännu inte bestämt, kan du använda tejp för att täta fönster stängs tillfälligt medan du beställa ett nytt fönster för att installera

Tape to Protect billack

En ny bil fönster, speciellt ett nytt fönster i dörren, som är den mest lik DIY fönster installationsverksamhet, kan vara svåra att installera. Du måste ta bort hela den gamla fönstret för att ha tillräckligt med utrymme för att passa det nya fönstret i och skjut det på plats. Undersöka var din gamla fönster var placerad. Finns det en list som går runt kanten på fönsterkarmen? Om det finns måste du ta bort den. Det kan limmas på, klammer på, eller helt enkelt trycks på plats och komprimerad. Oavsett vilket sätt, ta bort den kan lätt skada färgen på sidorna av bilen där ytan och fönsterkarmen möts.

För att undvika dessa skador, använda maskeringstejp och skapa en barriär längs hela fönstret ram, som omfattar all färg i en tum eller två i fönstret i sig. Om din gjutning har konsoler, lossa dem och dra ut den. Om det är limmad i-ett gemensamt förfarande-Använd en liten borr för att skapa hål i lim för gjutning sprickor, sedan använda pianotråd eller liknande tråd att såga igenom limmet och ta bort listen helt. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att ta bort den gamla glasbit.

Tape Broken fönsteröppningar

Om du inte omedelbart kan reparera en sidoruta i bilen, förslut den tills reparationen kan göras. Plast är den mest populära och förmodligen mest pålitliga val. Använd som tunga plast som du har tillgängligt. En plastpåse kan arbeta, men en gammal presenning som kan klippas isär är ännu bättre. Eftersom du vill att plasten att sätta på och skapa ett pålitligt, väderbeständig tätning, undvika att använda maskeringstejp och byta till silvertejp istället.

Skär plasten i den form som du behöver, vilket gör det flera inches större än fönsterramen själv. Använd två eller tre avsnitt av tejp för att binda plasten till toppen och längst ner i fönstret, dra plast spänd som du gör det. Du vill ha så lite att ge på de tillfälliga hinder som möjligt. När de övre och nedre ändar är på plats, kör långa remsor av tejp runt hela fönsterkarmen, minst två av dem. Lämna ingen fläck öppna och tryck lätt till silvertejp för att säkerställa denna har en fullständig tätning.


Relaterade artiklar


hur man återställer en Cheva 5500 6.6l bränslefilter ljus
hur ändrar vätskan manuella växellådan på en 1996 miata
hur ändrar tändkablarna på en 1995 Camaro
hur du tar bort den låga vägbelysning i en 1995 530i bmw
hur man byter en glödlampa strålkastare på en 2001 Pontiac Grand Am
hur ändrar syre sensorn i en 2005 Chevy Cobalt
hur man kan förbättra motorns prestanda
hur man blöda radiatorn på en neon
ofta oljebyten
Vilka är komponenterna i ett avgassystem?