hur man byter glödlampor föraren sida strålkastare i en 2001 honda

hur man byter glödlampor föraren sida strålkastare i en 2001 honda

Strålkastare tjäna flera syften på ett fordon, de två primära linjerna är säkerhet och förbättrad sikt. Om strålkastarna inte är väl fungerande, är det enklaste och billigaste fixa att byta glödlampa. Det är också olagligt för någon av strålkastarna att vara ute så byte är absolut nödvändigt. Alla modeller i 2001 Honda Accord använder sammansatta strålkastare församlingar så glödlampsbyte är snabb och enkel

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Byte glödlampan.


1.
Tillbaka halvljus lampa genom att ta bort de två skruvar som håller stänk sköld sedan placera skölden åt sidan. För att komma åt Helljusassistent lampa, ta bort kåpan luftintaget, som ligger framför batteriet, genom att ta bort de två skruvarna som håller den på plats.
2.
Lossa den elektriska kontakten från lampan genom att trycka på frigöringsspaken i botten och dra kontakten utåt. Vrid glödlampan 45 grader i sockeln och dra utåt för att ta bort den.
3.
Rikta den nya lampan i sockeln klackarna och sätt in den i monteringshål. Vrid glödlampan medurs tills den inte längre varv (ca 45 grader). Anslut den elektriska kontakten och kontrollera att ljuset fungerar korrekt.
4.
Tillbaka locket luftintaget och plaska skärmen på förarens sida av fordonet.

Tips och varningar


 • Halogen är under press och kan lätt splittras om repad eller tappats. Du bör alltid bära skyddsglasögon när du hanterar halogenlampor.
 • Undvik att röra vid ytan på lampan med fingrarna eftersom olja kan orsaka lampan överhettas och gå sönder i förtid. Om du inte rör den, rengör ytan med tvättsprit.


 • Relaterade artiklar


  hur du lägger transmissionsolja till en 1992 geo metro
  instruktionerna för att installera strålkastare på en 2001 Pontiac Grand Am
  2004 Toyota Camry främre bromsrotortemperatur avlägsnande
  hur man byter stuga luftfilter 1998 lincoln navigatörer
  oljebyten och konsumenternas rättigheter
  hur ändrar motorolja återställt den en 2002 chevy Monte Carlo SS
  hur man rengör vit duk i en skåpbil
  hur man byter en toyota däck
  Hur berätta om ett bränslefilter är dålig
  hur man diagnostisera en överhettning bil