hur man byter en strålkastare i en 2006 chevy vårdagjämningen

hur man byter en strålkastare i en 2006 chevy vårdagjämningen

Du kan byta ut strålkastarna i 2006 Chevrolet Equinox hemma utan att det behövs ett servicecenter utnämning. Om en glödlampa slocknar på din Equinox, ändra det genast för att skydda dig själv och andra på vägen. 2006 års Equinox använder en 9. 007 glödlampan säljs på bildelar butiker och Chevrolet återförsäljare. Ändra strålkastarnas lampor parvis för optimal prestanda

Du behöver:. . .
Stjärnskruvmejsel


1
Öppna huven på din Equinox och öka stödet stav för att stötta den ur vägen. Leta reda på klämmorna runt grillen på din bil.
2.
Dra de åtta klämmorna rakt upp från gallret. Dra gallret ut från framför lastbilen.
3.
Avlägsna de tre skruvarna som håller strålkastaren församling med en stjärnskruvmejsel. Det finns en skruv på ytterkanten och två på insidan kanten, alla längst upp i ljuset församling.
4.
Dra strålkastare montering upp och ut på framsidan av lastbil. Skjut spärren ned och dra ut kontakten kabelnätet isär för att koppla bort den från glödlampan montering.
5.
Vrid låsringen moturs och ta bort den från basen på lampan. Dra ut glödlampan ur församlingen och kasta det. Sätt i den nya glödlampan och byt låsringen. Vrid låsringen medurs för att låsa den på plats. Tryck anslutningen kabelnätet tillsammans för att ansluta den till glödlampan.
6.
Flytta strålkastare montering och fäst den med de tre fästskruvarna. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Skjut den främre gallret på plats och tryck på låsklämmorna på plats för att säkra den.


Relaterade artiklar


hur man byter luftfilter på en Mazda 3
auto däcktryck av
hur du lägger freon till 2005 Lincoln LS
hur man återställer ljuset tjänsten motorn på en GMC
hur man byter bränsle filter på en 2000 Toyota Camry
hur man byter en generator på en 2000 chevy S-10
hur man hittar rätt ersättande batteri till min bil
hur man byter olja på en 1991 Buick Regal
hur man byter kuddar skivbroms på en 1996 Lincoln Town Car
hur man skall avgöra det egna kapitalet i en bil