hur du ändrar startmotorn på en 1995 Buick

hur du ändrar startmotorn på en 1995 Buick

Byte av startmotorn på en 1995 Buick är ett relativt lätt jobb som kan göras på ett par timmar, även för nybörjare mekaniker. Vara säker på att det är ditt förrätt som faktiskt behöver bytas. Ett sätt att se till att din startmotor upplever misslyckande är att försöka hoppa-start. Om det fortfarande inte startar och du hör ett surrande ljud och ett klick, sedan ditt startmotor inte fungerar

Du behöver:. .
Hylsnyckel med adaptrar
Mekaniker handskar.
Ramper eller pallbockar.
Byte startmotorn.


1.
Leta upp startmotorn. Det finns några olika sätt att identifiera det. Ett är att spåra pluskabeln batteripolen tills det spricker, en split kommer att gå till generatorn medan den andra kommer att leda till startmotorn. Förrätten är ungefär hälften så stor som en fotboll och två cylindriska bitar ihop. En cylinder är större än den andra. Om du har svårt att hitta startmotorn, kolla under bilen mellan motor och transmission. Du kan också titta under luft-insugningsrör, en annan plats där förrätter ofta är placerade. Eftersom det finns många 1995 Buick modeller, förutsäga exakt var startmotorn blir är inte möjligt.
2.
Höj bilen om startmotorn är placerad under motorn. Om din bil fortfarande startar oregelbundet, försök sedan starta det genom att knacka på startmotorn med en hammare och sedan slå på tändningen. Om det börjar, då kan du rulla upp bilen på en uppsättning av ramper. Om den inte startar, då du kommer behöva en domkraft och pallbockar att placera på både fram förarsidan och passagerarsidan.
3.
bort den negativa kabeln batteripolen. Detta kommer att eliminera risken för elektriska stötar och även koppla bort batteriet från kylfläkten, vilka kan visa på även om bilen är avstängd.
4.
Ta bort alla delar, till exempel luft-inloppsrör, som hindrar arbetsområdet runt startmotorn. Vanligtvis behöver du inte ta bort många delar. Se till att du inte råkar ta bort en kylslangen med vätska i den.
5.
Lossa elanslutningen fliken leder till startmotorn. Du kan också behöva att tillfälligt skjuta några elektriska kablar och ledningar ur vägen så att du har tillräckligt med arbetsrum för att ta bort startmotorn.
6.
Använd din skiftnyckel för att ta bort skruvarna ansluter förrätt till svänghjulet. Generellt finns det två bultar som förbinder startmotorn till motorn, dock beroende på modell kan det finnas tre bultar. Sätt skruvarna på ett ställe där du inte kommer tappa bort eller förlora dem.
7.
Skjut ut den gamla startmotorn och ersätta den med den nya. Sätt i bultarna. Om du måste veva ned på bultarna och tvinga dem på plats, det finns en chans din startmotor är inte korrekt i linje med svänghjulet. Du måste ta bort skruvarna och sätt i nya startmotorn. Anslut den elektriska anslutningen fliken leder till nya startmotorn och anslut den negativa kabeln batteripolen. Slå på Buick för att se om det fungerar.
8.
Installera om alla delar som togs bort för att få tillgång till startmotorn. Om du hade att höja din 1995 Buick, sedan sakta sänka den tillbaka till marken.


Relaterade artiklar


hur man byter min bromspedalsomkopplaren
hur man programmerar en fjärrstyrning för en 1998 corvette
hur man byter bränsle filter på en Ford Focus
hur man byter transmissionsolja
hur man byter en glödlampa bakljus på en 96 Toyota Camry
hur du ändrar de främre bromsarna på en 1997 toyota corolla
hur du tar bort bil bak lim Färgtoning
hur man ändrar hydraulisk domkraft vätska själv
hur man rengör strålkastarna på en 2001 accord
hur du tar bort generatorn på en 1997 Jeep Cherokee