vad är det säkraste sättet att polera din bil?

vad är det säkraste sättet att polera din bil?

Hand polering din bil kommer att återställa sin showroom glans och utseende. Bil polermedel och vaxer hjälpa till att bevara och skydda bilens lack. De hindrar också solskador och andra vardagliga hoten mot bilens exteriör som sav och lång exponering för direkt solljus. Regelbundna hand polering /vaxning låter ditt fordon får behålla mer av sin detaljhandeln värde över tiden. Människor är alltid tittar på hur ett fordon har underhållits och hålls när funderar på att köpa ett begagnat fordon

Du behöver:.
Vacuum.
Diskmedel.
Vinäger.
Hink.
Mjuk skurborste.
Läderrengöring och balsam.
Vita dukar.
Rengöringsmedel för glas.
Bakpulver.
Borax (som har hittats av tvättmedel).
Isopropylalkohol.
Eye pipett.
Nagellacksborttagare.

Tvätta och polska säkert av Hand


1.
Tvätta bilen i skuggan, i direkt solljus. Har aldrig tvätta bilen i direkt solljus om du inte kan köra vatten kontinuerligt under fordonet. Använd bara bil-tvätt tvål. Använd inte tvätt eller diskmedel. Endast bilvårdsprodukter tvål är speciellt framtagen för att rengöra och skydda bilens finish. Se till att du inte hoppar över några fläckar.
2.
Torka bilen helt med en ren fuktig trasa. Vrid ur din torkning trasa efter torkning varje avsnitt för att undvika ränder ytan. Kör bilen för att blåsa ur kvarvarande vatten som har bosatt sig runt krom eller plast trim. Parkera bilen i skuggan och torka av överflödigt vatten din kort bilresa utsatta.
3.
Låt bilens finish svalna helt. Den korta kör du tog för att blåsa bort det värms också upp bilens yta, så låt den svalna i skuggan. Så fort din bil huva är cool vid beröring, är du redo att börja din polering /vaxning.
4.
Läs och följ anvisningarna på baksidan av din burk bil polish /vax. De flesta polska produkter kommer med en ansökan pad. Applicera ett tunt lager polish i små, snäva cirklar med din ansökan pad. Applicera din polish till endast en liten del (ca 2 meter med 2 meter) åt gången. Låt lacket torka och film över i en vitaktig, pudrig glasyr. Följ de rekommenderade torktider på baksidan av burken.
5.
Använd en ren, torr polera trasa för att avlägsna den polska /vax så snart den glasyrer slut. Ta det på det sätt du sökt den, med små, snäva cirklar av din duk. Ta en ny ren, torr trasa polera och gå över hela bilen igen, torka mycket hårt och snabbt. Förvandla ditt polish duk upprepade gånger när du går tillbaka över varje polerad avsnitt. Detta tar bort alla missade polish och lägger glans.

Tips och varningar


 • För nya fordon och nya arbetstillfällen färg vara säker på att polera /vax produkten inte innehåller alltför mycket nötande tillsatser. Polermedel och vaxer med en högre andel av slipmedel är främst för äldre eller försummade måla ytor.
 • Vatten bör pärla upp när den sprayas på rätt sätt polerade bil ytor.
 • Var noga med att undvika att få polera /vax på vinyl eller plast trim. Det kan ge dessa ytor en utsmetad, målat utseende.
 • Om du inte får polish eller vax på icke-metall trim ytor, använd fönsterputsmedel för att ta bort det omedelbart.
 • Använd drivs lack för mer skadade och utmanande bil är klar.


 • Relaterade artiklar


  hur man blöda de bakre bromsarna på en 2003 saturn ion jag
  hur man byter parkeringsljuset i en astro van
  hur man byter torkarbladen på nyare GM bilar
  hur du tar bort lukt från en bil interiör
  hur man byter skor jeep broms
  hur ändrar kabinluften filtret i en 2005 vw GTI
  vad är en tre-core radiator?
  hur man fixar en dålig oljetätning
  hur man byter en utforskare bränslefiltret
  hur man använder goo varit på en målad bil yta