hur man rengör en bilbarnstol för en Chrysler Jeep

hur man rengör en bilbarnstol för en Chrysler Jeep

Jeepar har äventyrare "gynnad fordon val för mer än sextio år. Eftersom armén krympte första Jeepar 1940, har jeepar blivit älskad för sin hållbarhet och off-road finess. Idag off-Roaders och förorter äventyrare kan välja mellan sju modeller. Jeepar kommer med en rad olika alternativ, inklusive tyg eller läderklädsel. Rengör klädsel regelbundet för att upprätthålla sin nya utseende

Du behöver:.
Vakuum
Diskmedel.
Vinäger.
Hink.
Mjuk skurborste.
Läderrengöring och balsam.
Vita dukar.
Rengöringsmedel för glas.
Bakpulver.
Borax (som har hittats av tvättmedel).
Isopropylalkohol.
Eye pipett.
Nagellacksborttagare.

Allmän rengöring


1.
Vakuum din Jeep's platser med en butik vakuum eller kommersiell bil vakuum. Vakuum två till tre gånger per månad för att ta bort damm och skräp som kan orsaka slitage.
2.
Blanda 4 dl varmt vatten, 1 /8 kopp diskmaskin tvål och 1 /2 kopp ättika i en hink för allmän rengöring. Skrubba tyg säten försiktigt med blandningen. Blötlägg inte tyget. Upprepa processen med rent, kallt vatten för att avlägsna tvålrester, som kommer att locka smuts. Lämna dörrarna öppna för att påskynda torkningen.
3.
Ansök läderrengöring till din läder säten med en ren vit duk. Använd en mjuk borste eller tandborste för att komma in spalter, men borsta försiktigt så du inte repar lädret. Gnid alla renare ut och tillämpa en läder balsam med en ny vit duk för att hålla platser mjuk och smidig.

Fläckborttagning


1.
Bort kaffe och fettfläckar . Spray kaffe och fettfläckar med fönsterputsmedel och torka med en vit duk. Skölj med varmt vatten och torka på nytt.
2.
Städa carsickness fläckar. Skrapa upp allt fast material med en färgskrapa eller kniv. Blanda 1 /2 kopp bakpulver med 1 kopp varmt vatten för att göra en tjock pasta. Applicera pasta och låt det sitta i 30 minuter för att neutralisera syran i spyor. Skrapa pasta och rengör fläcken som du skulle för allmän rengöring. Om lukt kvar, strö borax på fläcken och vänta en timme. Dammsuga borax upp. Använd den här metoden på mattan, liksom.
3.
Bort bläck fläckar. Applicera några droppar isopropylalkohol med ett öga pipett. Spola fläcken med nagellacksremover. Blot med ren vit duk. Skölj med varmt vatten, men inte blöta tyget.

Tips och varningar


bort
 • framstolarna för enklare rengöring. Lossa skruvarna som håller fast dem i golvet och ta bort dem, noga med att inte repa dörren eller instrumentbrädan. Skruva platserna säkert när du är klar rengör dem.
 • Testa alltid era platser för colorfastness innan du använder rengöringsmedel som alkohol eller nagellacksremover. Applicera produkten på ett undanskymt ställe. Om tyget ser likadan ut, det är säkert att fortsätta.
 • Använd inte fläckborttagning produkter som anges för rengöring läder. Konsultera en läder specialist för det säkraste sättet att ta bort fläckar.
 • Använd inte blekmedel på era platser.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort bränslefiltret i en 1998 Camry fyrcylindriga
  hur du tar bort bläck från läder bilklädslar
  faktorer i bensin motor livslängd
  Lägga till en licens bilhandlare till ett befintligt bilbranschen
  hur man kan förbättra en 2005 banbrytande s mpg
  hur man byter en mini oljefilter
  hur du ansluter en mp3-spelare till en bilstereo däck
  hur du tar bort en TR6 innanför dörrpanelen
  hur du justerar strålkastarna i en 1995 Lincoln Continental
  hur man byter ett batteri på fob för en Mercedes E-320