hur man installerar en avlägsen förrätt med fjärrstyrning

hur man installerar en avlägsen förrätt med fjärrstyrning

Ta bort förrätter är en stor bekvämlighet för förare i kallt väder, vilket ger dig en fin, varm bil att komma in med alla fönstren avfrostas. Att gå långa ut till bilen i det iskalla kylan kommer inte längre att vara en källa till ångest. Om du är intresserad av att installera en avlägsen förrätt, det finns vissa överväganden du bör känna till innan du påbörjar projektet

Du behöver:. .
Remote startpaket
Lödkolv.
Avbitartång.
Digital multimeter.
Skruvmejsel set.
Avisoleringstänger.
Hylsnyckelsats.
Värmepistol.
Borrmaskin.
Eltejp.
Krympplast.


1.
Välj vilka funktioner i din fjärrkontroll startmotor /fjärrstyrning system som du vill använda. Om du vill använda dem alla, som kommer att kräva mest mängd arbete. Om du bara vill ha en handfull av de funktioner, då du inte behöver ansluta så många ledningar i hela bilen. Naturligtvis är varje fjärransluten startmotor /system för inresa unikt och kan ha en mängd olika funktioner.
2.
Ta bort bilens negativa kabel batteripolen. Varje gång du arbetar med bilens elsystem, behöver den negativa terminalen dras ut för att ta bort risken för elstötar.
3.
Använd en platt skruvmejsel och skiftnycklar uttag för att ta bort panelerna under instrumentbrädan, rattstång och förarsidan kick panelen så att du har fullständig tillgång till alla kablar som behövs för att installera fjärrstyrning /startsystem.
4.
Hitta en ihåliga hålighet utrymmet under panelerna bort just som kan fungera som en central plats för Keyless-systemet Central Processing Unit. Använd epoxi att montera Keyless-systemet på ramen under panelerna.
5.
Förbered din Keyless startmotor /system för inresa. Om det finns några funktioner som du inte kommer att använda, trimma motsvarande kablarna på startmotorn /system för inresa till 6 inches. Handboken för startmotor /post systemet så att du vet vilka trådar att trimma. Använd svart eltejp att paketera resten av trådar tillsammans som du planerar att använda. Lämna minst 4 inches av ledningar för att ansluta ändarna på varje ledare.
6.
Använd tejp för att identifiera och märka trådarna på din bil som överensstämde med de kablarna från startmotorn /system för inresa. Konsultera fordonets kopplingsschema för att se till att du använder rätt kablar från fordonet. Exempel på trådar att du kommer att titta efter och etiketten även huvudströmmen tråden, tändningskabeln och förrätt wire.
7.
Använd Avisoleringstänger att ta bort några av de som täcker från ledningarna som du bifogar det nyckellösa systemet. Även band ändarna på bunten från nyckellösa ledningssystem.
8.
Löd trådarna ihop från Keyless-systemet och ledningarna fordonet. Se till att du täcker gick tråddetaljer med eltejp. Se också till att den svarta kabeln från den spärrlösa startmotor /posten är jordad i ramen på bilen.
9.
Anslut den negativa kabeln batteripolen. Testa din bil att se till att alla funktioner från den spärrlösa startmotor /system för inresa fungera korrekt.

Tips och varningar


 • Rådgör med din återförsäljare före inköp en avlägsen startmotor /inträde för att se till att du inte köper en som är olämpligt för din bil.
 • Moderna bilar har tre olika dörrar låssystem. Vara säker på att du vet vilket system din bil använder och hur man specifikt ansluta det systemet till din startmotor /system för inresa. I de flesta fall kommer du att kunna fästa kablarna från Keyless-systemet till dörrlåset trådar av din bil, dvs en negativ system. Positiva och fem-wire omvänd dörr låssystem kommer att kräva amp reläer för att ansluta Keyless-systemet med bilens elsystem.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer lätt byta olja på en 2000 Lincoln LS
  Hur du tar en dörr panelen från en impreza
  hur man mäter Hjulbas
  olja skräp analys
  vad är det bästa sättet att ta bort repor på din bil från vintern?
  hur man byter strålkastarnas lampor i en 1997 Honda Civic
  hur man byter startmotorn på en 1990 GMC S-15
  hur man beräknar ampere från HP
  saker under huven på en bil
  hur man rengör en bilbarnstol för en Chrysler Jeep