hur man får ut CD-skivan av en genetiskt modifierad radio

hur man får ut CD-skivan av en genetiskt modifierad radio

Beståndet radio /CD-spelare i de flesta GM bilar görs av Delco. Dessa enheter kan göra det mycket svårt att ta bort en fast CD. Din Delco radio kan vara blinkande kryptiska felmeddelanden eller bara inte fungerar alls, men det finns ett par metoder som du kan försöka ta bort skivan. Ingen av dem kommer att skada din Delco CD-spelare

Du behöver:.
GM fordonets bruksanvisning
. Blade säkring avdragare.
CD (om det behövs).
Smörkniv (eller andra tunna blad kniv, om det behövs).
Silvertejp (om det behövs).


1.
Öppna säkringsdosan på din GM bil (rådfråga din fordonets bruksanvisning för exakt placering). Läsa antingen etiketten säkringsförteckningen på säkringsdosan lock eller säkringsförteckningen i manualen lokalisera säkringen för Delco radion. Dra ut säkringen ur lådan, vänta 5 minuter (för lagrade makten i radio att ansvarsfrihet) och sätt säkring. Slå på radion och ut CD-skivan. Om CD inte matas ut, gå vidare till nästa steg.
2.
Ladda en annan cd-skiva i spelaren. När du försöker att göra detta kommer spelaren att "vägra" vara det dubbla lastas och detta kan utlösa det att mata ut CD-skivan som har fastnat i spelaren. Om den inte gör, gå till nästa steg.
3.
Linda en bit tejp runt bladet på en smörkniv (en tunn, matt blad kniv). Bara slå in den en gång och inte mer, eller bandet blir för tjock för att passera genom öppningen. Stick kniven i CD-läsaren och tryck nedåt. Bandet kommer att hålla till CD och du kommer att kunna dra tillräckligt långt ut för att nypa CD-skivan och dra ut det helt gratis. Om du använder den här metoden måste du omedelbart efteråt rengöra CD-spelaren att ta bort eventuella rester från insidan. Om detta inte fungerar måste du ha radion professionellt service att ta ut CD.

Tips och varningar


 • Rengör CD-spelaren i din GM bil ofta förhindra att damm och skräp från klistring upp det inre arbetet och dina CD-skivor från att fastna.
 • Ta bort fronten på din GM Delco radio eller på annat sätt avveckla den kan upphäva garantin på radion. Om radion är fortfarande under garanti, ta den till en auktoriserad återförsäljare att ha skivan bort.


 • Relaterade artiklar


  hur du sälja din bil : vad göra när den presumtive köparen kontaktar dig .
  hur man rengör bilinredningar naturligt
  hur man överlever som en rookie bilförsäljare
  hur man installerar en drivrem till en 2003 Toyota Camry
  hur ändrar syre sensorn i en 2005 Chevy Cobalt
  hur du tar bort vatten från olja i bilar
  varför bildäck blir något platt på vintern?
  hur du ändrar strålkastarna på en Buick mötesplats
  hur man pumpa upp ditt däck vid en bensinstation
  hur man kan kontrollera din körning historia på internet