hur man byter strålkastarnas lampor i en 2001 honda

hur man byter strålkastarnas lampor i en 2001 honda

Det är mot lagen för någon av glödlampor i din strålkastare inte vara ur funktion. Därför måste du regelbundet kontrollera ditt ljus och vara snabb för att ersätta skadade glödlampor. I 2002 Honda Accord har samverkansbalk linser, vilket innebär att lampan kan bytas utan att ta bort hela strålkastaren församling

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Byte glödlampan.


1.
Bort andra komponenter för att få tillgång till glödlampan. Om ersätter halvljuset glödlampa, ta bort de två skruvar som håller stänk sköld på plats och dra sköld bort från området. Om du byter ut de höga-beam glödlampa på förarsidan, så måste du ta bort luftintaget som sitter framför batteriet.
2.
Koppla den elektriska kontakten från strålkastare lampfattningen genom att trycka spaken i botten av kontakten och dra i kontakten bort. Ställ kontakten åt sidan. Ta bort lampfattningen från headlight bostäder genom att vrida den moturs 45 grader och dra utåt.
3.
Rikta in klackarna på uttaget av den nya lampan med skårorna på sockeln fästhål . Sätt den nya lampan i monteringshål och rotera den medurs 45 grader tills det tar stopp svarvning. Byt den elektriska kontakten och kontrollera att den nya glödlampan fungerar. Om nödvändigt, byt ut luftintaget täcka eller splash sköld om du tog bort den innan lampbyte.

Tips och varningar


 • Undvik att vidröra glödlampan med fingrarna eftersom olja kan orsaka lampan överhettas och gå sönder i förtid. Om du inte rör den, rengör ytan med tvättsprit.
 • Halogen gasfyllda glödlampor är under press och kan spricka om ytan är repad eller lampan tappas. Därför ögonskydd vid hantering av lökar.


 • Relaterade artiklar


  instruktioner för bil kroppsmålning
  vad är meningen med siffrorna på däcken?
  hur man byter en serpentin bälte i en 1998 ford kontur
  hur man byter en PCV ventil i en 1997 Camry
  hur man lufta bromsarna på en ’99 Jeep Grand Cherokee
  tillbehör som förbättrar gas körsträcka
  hur man byter blad Murano torkare
  hur du tar bort lukt från en bil interiör
  hur man byter bromsbelägg i en 1994 corolla
  hur du tar bort djurspillning från billack