hur man installerar en övre bärarmarna på en Jeep Cherokee

hur man installerar en övre bärarmarna på en Jeep Cherokee

Oavsett om du nyligen bytt övre bussningar manöverarmen på din Jeep Cherokee, är eller installerar en suspension lift, någon gång att veta hur man installerar vapen kommer väl till pass. Processen är ganska enkel, och kan göras av en person under en eftermiddag. Med några kreativa jack arbete är jobbet relativt okomplicerad

Du behöver:. .
Grundläggande skiftnyckel eller Hylsnyckelsats
Jack och pallbockar.
Rörtång.


1.
Jack upp framsidan av Cherokee och ta bort hjul och däck. Stöd alltid ramen med lämpliga pallbockar. Anledningen till att hjul och däck tas bort så att vi kan få mer axel sloka på båda sidor, vilket kommer att väsentligt underlätta installationen av de övre bärarmarna. Koppla bort stötar från axeln sidan av saken också hjälper.
2.
Fast ram slutet av övre bärarmarna till Cherokee. Inte vridmoment bulten hela vägen ner i början, dock så att armen fritt kan röra sig i alla riktningar för att hjälpa det bättre möta flänsen på axeln. Du behöver en 21 mm uttag eller fast nyckel för detta steg.
3.
Vicka framaxeln runt tills monteringshålen linje upp och skjut bulten genom de övre bärarmarna. Detta görs bäst med en domkraft. För att få förarsidan för att släppa ner en smula, Jack upp passagerarsidan. Om du behöver passagerarsidan att sloka, sakta jack upp förarsidan. Det kan bli tråkigt, som en exakt rätt vinkel behövs för att installera bult, men med långsamma rörelser jack och en liten hammare, saker linje upp ganska snabbt.
4.
Dra ner båda ändarna på de övre bärarmarna helt. Utan bultarna fast ordentligt, kan axeln ha rörelse i sidled som kan orsaka Jeep börjar svaja våldsamt, men det gick vägen. Det är också en bra idé att få en anpassning göras efter befrielsen tillfälligt har isär, om något är ur justering.
5.
Sätt hjul och däck igen, ta bort pallbockar, och lägre Jeep på marken. Vid det här laget är redo att provköra, men kom ihåg att gå mycket långsamt i början, för det fall uppskov beslutar att handla upp. Det sista du vill är att uppleva vad som kallas "död vingla" på motorvägshastigheter.


Relaterade artiklar


hur man byter syre sensorn på en 2001 ford mustang
hur man byter ett bränslefilter i en Cheva Tahoe
hur man läser kodar för ett 1995 Honda Civic
vad är en tre-core radiator?
Hur man säljer en begagnad bil på autotrader.com
hur man byter torkarblad på en Z3
hur man byter tändstift i en korseld
hur man tar hand om skinnklädsel i en nissan bil
hur man byter bränslefiltret i en mustang
hur du tar bort överskott tejp från fönster visir