hur man byter strålkastaren på en 1995 toyota corolla

hur man byter strålkastaren på en 1995 toyota corolla

Full strålkastare och montering är sällan nödvändigt om inte skador på bostäder har uppstått på grund av en olycka. Om strålkastare inte fungerar, först kontrollera att lampan inte är utbränd, eftersom ersätter den är billigare och enklare. Om det inte löser problemet, då ersätter strålkastare är ditt enda alternativ

Du behöver:.
Magnetisk skruvmejsel
Taper tång.
Ersättning strålkastare.


1.
Öppna huven och leta reda på strålkastare i behov av utbyte. Med hjälp av en skruvmejsel på ramen (trimning), lokalisera skruvarna, (de små skruvar nära strålkastare. ) Ta inte bort eller justera större skruvar, som är avsedda för siktar strålkastarna.
2.
Ta bort den lilla hållaren skruvar med en magnetisk skruvmejsel. Vid behov, använd en tång taper näsa att hålla fast skruvarna att undvika att tappa dem. Sätt skruvarna i fickan.
3.
Ta bort hållaren och dra försiktigt av strålkastare från fästen. Lossa det elektriska ledningsnätet från baksidan av strålkastare och ta bort strålkastarna från bilen.
4.
Placera den nya strålkastaren på fordonet med gummidamasken på baksidan av den nya lampa. Kontrollera att strålkastare är rätt sida upp och återkoppla den elektriska ledningsnätet. Slå strålkastarna på att kontrollera korrekt funktion innan du fyller i församlingen.
5.
Tillbaka hållaren och byt små skruvarna som håller strålkastaren på plats. Byt strålkastare infattning (trimning) styck.


Relaterade artiklar


hur man installerar däck på hjul
hur man byter en 2002 strålkastare Jeep Liberty
hur man blandar propylenglykol & etylenglykol
hur man spola kylaren på en Jeep Liberty
hur man rengör en matris IAC ventil
instruktioner för att byta olja i en Jeep Liberty
hur man byter en packning oljetråget på en ’57 chevy 283
hur man byter syre sensorn i en 1999 E320
aluminium auto målning tips
vad är en injektor pump?