hur ändrar glödlampan i en 2004 Volkswagen Beetle

hur ändrar glödlampan i en 2004 Volkswagen Beetle

Den ursprungliga Volkswagen Beetle utformades på 1930-talet, men på grund av andra världskriget infördes inte för allmänheten förrän sent 1940-talet. Bilen var inte officiellt kallas en Beetle, men kallades så på grund av dess bug-liknande form. Den här bilen hade en luftkyld motor monterad baktill och gick i produktion nästan oförändrad till 1977. Den andra generationen Beetle (dess officiella namn) infördes 1998 och säljs fortfarande och med 2010. Den nya Beetle, som det ibland kallas, har en konventionell frontmonterad motor, men bär likheter med den ursprungliga bilen. Du kan ändra ett glödlampan i ditt nya generationen Beetle på bara några minuter

Du behöver:. . .
Glödlampsbyte strålkastare


1
Öppna huva. Leta reda på svarta strålkastare församling spärren. Incheckning mellan andra och tredje fender fästa bulten nära baksidan av strålkastarenheter.
2.
Dra spaken strålkastaren frisläppa upp så långt det går. Tryck ut på baksidan av strålkastaren montering mot bilens front. Fånga strålkastare församling faller ut på framsidan av bilen med den andra handen.
3.
Dra den elektriska kontakten bort av strålkastarens baksida bostäder. Bort höljet från fordonet.
4.
Kläm ihop fliken på locket på baksidan av strålkastare bostäder och ta bort den. Placera locket åt sidan. Tryck ner kabeln klippet (uppdagas efter att ta bort locket) för att låsa upp den från strålkastare montering, lyft sedan upp på den och svänga den ur vägen. Dra glödlampan från baksidan av huset. Dra ledningarna kontaktstycket från glödlampan. Ta bort lampan och kassera den.
5.
hantera den nya glödlampan av metall basen, som olja från fingrarna kan orsaka glödlampan i förtid bränna ut. Tryck ledningarna anslutning på den nya glödlampan. Placera lampan i strålkastaren bostäder. Säkra lampan genom att svänga kabeln klippet ner över lampan tills det klickar på plats.
6.
Skjut den bakre luckan på strålkastarenheten tills den snäpper på plats. Tryck strålkastaren tillbaka genom öppningen från utsidan av bilen. Tryck ledningarna kontakt i baksidan av strålkastare huset tills den sitter ordentligt. Skjut tillbaka frigöringsspaken ner när strålkastare församlingen har tagit kontakt med kanten på framskärm. Stäng huven.

Tips och varningar


 • Din fabriken strålkastarna kan ha lite av sealer omkring dem, vilket gör dem lite svårare att trycka ut på framsidan av bilen. När sealer ger, bör strålkastarna pop rakt ut när release någonsin dras upp.


 • Relaterade artiklar


  vad är det bästa sättet att dela en liten motor block?
  Nissan Altima 2005 stuga luftfilter installation
  hur man byter en stuga luftfilter i en 2007 Honda Civic
  hur man byter en serpentin bälte på en 2003 Durango
  syntetisk bil olja ingredienser
  hur att förnya bil taggar i Atlanta
  hur man rengör ett rostfritt avgasrör
  instruktionerna för att installera strålkastare på en 2001 Pontiac Grand Am
  hur ändrar tändkablarna på en 2000 Toyota Sienna
  vad är en uppgift för ett bilbatteri?