hur man håller möss ur min lagrade bil

hur man håller möss ur min lagrade bil

Under hösten månaderna, möss leta efter platser som erbjuder skydd. Om du har en gammal bil du återställer eller som lagras, kan du behöva göra det mer mus bevis. Möss kan tugga stoppning, sladdar och koppla upp avgasröret. Välj en lösning som fungerar bäst för dig eller prova flera metoder tillsammans. Kom bara ihåg att ta bort musen heltäckande försiktighetsåtgärder om de är i motorn eller avgasröret innan du startar bilen

Du behöver:. .
Malmedel
Mus /råttgift.
Torktumlare ark.
Svavel.
Gamla örngott.
String.
Stålull.
Heavy gauge plast.
Tape.


1.
Lägg några malkulor i bagageluckan. Sätt mer malkulor på golvet mattor inne i bilen. Möss gillar inte lukten av malmedel.
2.
Placera paket med mus /råttgift i bilen och i bagageutrymmet. Se till att de inte är tillgängliga för husdjur eller andra djur på grund av att giftet inte diskriminera.
3.
Lägg torktumlare lakan hela insidan av bilen och i bagageutrymmet. Placera dem under huven och på alla fyra däcken. Stick ett par i avgasröret. Möss hatar lukten av torken ark. Kom ihåg att ta bort alla blad torktumlaren innan bilen.
4.
Köp några svavel i trädgården butiken. Hitta ett gammalt örngott och skär 8-tums med 8-tums fyrkanter ur materialet. Lägg en sked av svavel i mitten av torget. Samla de fyra hörnen tillsammans så det liknar en liten påse. Knyt påsen avslutats med en del sting. Lägg säckarna hela fordonet.
5.
Placera en tuss stålull i avgasröret. Möss kan inte tugga igenom stålull.
6.
Köp en stor bit av höggradigt plast. Kör ditt fordon på plast. Dra upp plast för att täcka sidorna, fram och bak på din bil. Tejpa plast på dörrhandtag och andra icke-målad yta för att hålla plasten från att falla ner. Placera inte tejp på färgen eller kan du ta bort färgen tillsammans med bandet.


Relaterade artiklar


hur man förhandlar om försäljning av din begagnade bil
instruktioner för att ersätta ett glödlampan på en 2004 Cadillac Escalade ESV
hur man byter en nyckel för en Lexus
hur ändrar vätskan servostyrning år 1992 BMW 525
hur man kan kontrollera däcktrycket på en bensinstation
VW Jetta diesel problem
vad är det bästa sättet att rengöra nytt glas bilen strålkastare?
hur du lägger transmissionsolja till en Honda pass
hur man byter startmotorn på en 1990 GMC S-15
hur du tar bort dimljuset på en 1999 Dodge Dakota