hur reparera blottare blinkers på en 1994 huggare Ciera

hur reparera blottare blinkers på en 1994 huggare Ciera

Den blinkers blottare på Cutlass Ciera kan lokaliseras och förändras på kort tid. Blottaren är en liten fyrkant relä som styr strömmen skickas till de främre och bakre glödlampor blottare på fordonet. Snabbt blinkande blinkers samt turn ljussignaler som fastnat på båda tecken på skador på blottare. Blottaren inte kan repareras, måste den bytas

Du behöver:.
Hylsnyckelsats
. Svart eltejp.
Blottare relä.

Hitta Blinker Flasher


1.
Öppna den främre luckan förarsidan på bilen. Ställ dig så att du kan se under instrumentbrädan.
2.
Leta blottaren direkt i linje med rattstången under instrumentpanelen. Det kommer att hållas på plats av en klämma som är fastsatt i rattstången stöd järnväg genom en bult.
3.
Bort den negativa kabeln från batteriet om du byter ut den blottare. Wrap metallen terminalen vid slutet av kabeln helt med svart eltejp. Den negativa polen på batteriet kan identifieras med ett minustecken på toppen av batteriet. Lägg ner kabeln i motorrummet. Se till att kabeln inte är att kontakta någon metallytor eller själva motorn.
4.
Demontera bulten från blottaren stöd klämma med en hylsnyckel. Sänk försiktigt ned blottaren från sin position under instrumentbrädan.
5.
Lossa stöd klämma för hand och ta bort av blottare. Koppla ur ledningsnätet från blottare. Dra inte selen av av dess ledare. Ta bort selen genom dess kontakt istället. För att installera en ny blottare för Cutlass Ciera helt enkelt vända denna procedur. Anslut den negativa batterikabeln sista för att slutföra processen.

Tips och varningar


 • Trots att ändra blottaren är en relativt enkel reparation, bör du koppla bort batteriet innan tillbaka det. När blottaren är ansluten till ett fordon med full effekt en liten ström hopp inträffar. Vissa eftermarknaden blinkers har ett metallhölje istället för plast. Om din ersättning blottare bostadsmarknad är av metall och det är defekt, kan du få en chock.


 • Relaterade artiklar


  hur man skriver en effektiv Begagnad bil annons
  hur du vill justera strålkastare på en Volvo 850
  hur man byter en 2002 Durango termostat
  hur man polera hjul lager aluminium
  hur reparera tändningen på en 1993 G20 Chevy Van
  hur du tar bort en smält trasa från krom rör
  VW Jetta diesel problem
  hur man gör kroppen arbeta på rost
  hur man byter luftfilter på en Mazda 3
  hur man väljer den bästa vindrutetorkare