hur att förnya bil taggar i Atlanta

hur att förnya bil taggar i Atlanta

Bil tag förnyelse i Atlanta behandlas av länet, närmare bestämt Fulton County Skatteverkets kommissionärens kontor. Bil tag förnyelse i Atlanta beror vid midnatt på födelsedag den person som anges först på bilen registrering. Sen bil tag förnyelser är föremål för en 10 procent straffavgift om skatter och en 25 procent straffavgift på bilen taggen avgift. Fulton County är ett av få län i Georgien som kräver emissionsprovning för alla fordon. Detta måste göras för att få din bil taggar

Du behöver:.
Förnyelse pappersarbete eller nuvarande registrering.
Georgia bilprovningskontrakt Report (VIR).


1.
Ta bilen tillsammans med din nuvarande registrering eller förnyelse pappersarbete till en emissionsprovning plats. Från och med april 2010, sträcker sig en avgift från $ 10 till $ 25. Håll utkik efter provning stationens skylt, som anger avgiften. Du kommer att få ett Georgien bilprovningskontrakt Report (VIR) när du lämnar.
2.
Förnya dina taggar på nätet om din adress är korrekt och du inte vill förnya personligen eller genom post. Du måste ha ett meddelande registrering förnyelse för att förnya dina taggar online eftersom du måste ange ett nummer från förnyelse form. Dina utsläpp testresultat kommer att vara i systemet, så att du inte behöver e-post formuläret i. Kreditkort och betalning med check godtas för online förnyelse bil tagg. Avgiften varierar beroende på värdet på bilen. Från och med april 2010, är den grundavgift $ 20, vilket inte inkluderar moms, fordonet värdetull skatt, titel avgifter, utskick avgifter och eventuella påföljder.
3.
Maila din VIR tillsammans med din förnyelse pappersarbete och anmälningsavgift till adressen på formuläret om du behöver göra adressändringar eller inte vill skicka online. Du kan också lämna in objekt personligen i Fulton County Skatteverkets kommissionär kontor på 141 Pryor Street i Atlanta. Om du inte har förnyat pappersarbete, ta din nuvarande registrering med VIR till Fulton County Skatteverkets kommissionärens kontor.

Tips och varningar


 • Mailas förnyelser måste vara poststämplade vid midnatt på födelsedag den person som anges först på bilen registrering.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en BMW E39 bränslefilter
  hur man byter batteri i en Keyless avlägsen
  hur du tar bort hundkojan från en 1993 Chevy Van
  hur man kan eliminera cigarett lukt från bilinredningar
  hur man installerar strålkastarna på en bil
  användningar av ett bilbatteri
  hur man byter en bränslefilter i en 1998 Nissan Pathfinder
  hur man byter strålkastarnas lampor på en strävan
  hur ändrar strålkastarna i en 2002 Dodge 1500
  syrgasgivaren installation i en 1992 Ford Taurus