hur man installerar strålkastarnas lampor på en Audi A4

hur man installerar strålkastarnas lampor på en Audi A4

Audi A4 är en populär sedanmodell som är uppskattad för sin teknik, säkerhet och prestanda. Som med alla bilar kommer strålkastarnas lampor på Audi A4 behöver bytas med jämna mellanrum. Nya glödlampor är billiga och finns på bildelar butiker och Audi-försäljare. Installationen är enkel

Du behöver:.
Torx bitars (valfritt)
. Nya lampan.


1.
Öppna den främre huven. Leta reda på toppar av strålkastarna i motorrummet. Beroende på modell år, kan du eller kanske inte behöver ta bort strålkastaren själv för att komma åt glödlampan. Se hur mycket utrymmet finns bakom strålkastare. Om du kan nå ner och dra ut glödlampan, det finns ingen anledning att ta bort strålkastaren.
2.
Bort de två T25 bult på toppen av strålkastare bostäder som håller bostäder på. Använd lämpliga stjärnformade bit att ta bort dessa skruvar.
3.
Lossa de två T25 Torx skruvar på nedre bakre delen av strålkastare bostäder. Dessa behöver inte avlägsnas. Skjut strålkastare framåt så att du kan nå baksidan av huset, där glödlampan är installerad.
4.
Koppla uttaget kabelstammen som går till glödlampan genom att dra den försiktigt men bestämt rakt bakåt. Pressa metallclipsen som håller kontakten på plats för att öppna klippen. Detta gör att du kan dra ut kontakten.
5.
Vrid glödlampan tills flikarna på den linje med skårorna på sockeln, ta sedan bort glödlampan. Installera den nya lampan genom att skjuta den i uttaget och vrida den.
6.
Stäng metallklämman över lampfattningen. Anslut ledningsnätet till uttaget. Om du låste upp den strålkastare för att nå lökar, skjut den tillbaka på plats och installera den övre bultarna. Dra åt bultarna på baksidan av huset. Stäng huven. Vrid nyckeln till läge ON och sedan sätta på strålkastarna för att se de arbetar.


Relaterade artiklar


hur man byter en 1999 Audi A4 batteri
hur man byter strålkastarnas lampor för en F150
hur man byter strålkastarnas lampor på en galant 2001
hur du tar bort bränslefiltret i en 1998 Camry fyrcylindriga
hur man byter bränsle filter på en 2001 Elantra
nackdelarna med att äga en bil
hur reparera tändningen på en 1993 G20 Chevy Van
hur man roterar däck på en All Wheel Drive
däck verktyg
hur du förbereder din begagnade bil för att sälja