hur reparera ett hål i en plast stötfångare

hur reparera ett hål i en plast stötfångare

När du får in en olycka och det finns ett hål i en av stötfångarna på din bil, är det inte alltid nödvändigt att köpa en ersättare stötfångare. Så länge stötfångaren är i anständigt allmänna skick, kan hålet vara fast och lackeras. Reparera stötfångaren enligt stället för att köpa en ny, kan spara hundratals dollar i arbets-och installationskostnader. Med rätt verktyg och instruktioner, kan processen vara avslutad inom några timmar

Du behöver:. .
Mini slip
Sandblästras.
36 -, 80 -, 180 -, 320 och 500-slippapper.
Alkoholbaserade rengöringsmedel.
Självhäftande plast projektansvarig.
Mesh.
Kent epoxy-lim.
Auto primer.


1.
Mal ut hålen på stötfångaren med en mini slipmaskin och 36-slippapper. Fortsätt genom grov upp området runt hålen med 80-sandpapper. Grovbearbetning upp området gör det lättare för lim för att ställa in. Använd en alkohol-rengöringsmedel på hela området.
2.
Applicera plast lim initiativtagaren till området runt hålen och låt det torka i 15 minuter. Applicera bitar av nät över hålen för att hjälpa limmet fastnar på plasten på stötfångaren. Vars maskor på plats, tillämpa en Kent epoxy-lim kitt. Applicera tillräckligt av lim kitt för att täcka och fylla i mesh och slipade området. Upprepa samma steg för framsidan av stötfångaren.
3.
Slipa framför stötfångaren genom att starta med 80-sandpapper och gradvis arbeta dig upp tills du når 180 grit Under loppet av fem minuter. Applicera primer för att det skadade området med hjälp av en sandbläster och 320-slippapper. Arbetet primern in i området och successivt arbeta upp till 500 grus under loppet av ca fem minuter. När denna process är slutförd bör hålet på stötfångaren repareras och kännas glatt vid beröring.


Relaterade artiklar


hur man byter en serpentin bälte på en 1999 Lexus
hur man installerar strålkastare för en Pontiac
hur du ändrar de främre bromsarna på en 1997 toyota corolla
hur man kan kontrollera ford escort vätska överföring
hur du tar bort färgade anodisering
hur man byter strålkastarnas lampor på en galant 2001
oljebyte metod för en 2006 turné deluxe yamaha 1300
hur man byter bränsle filter på en 1998 Tahoe
hur du ändrar en Integra strålkastare
instruktioner om installation strålkastare